Zendaya paljastaa, miten hän selviää elämästä valokeilassa: ‘Et voi piiloutua’ – näin hän suojaa rakkauttaan Tom Hollandiin


Zendaya paljastaa, miten hän navigoi elämää valokeilassa: ‘Et voi piiloutua’

Zendaya on yksi Hollywoodin kirkkaimmista tähdistä, mutta hän ei ole aina ollut varma itsestään tai siitä, miten hän haluaa jakaa elämäänsä yleisön kanssa. Elle-lehden syyskuun numeron haastattelussa Zendaya kertoo, miten hän on oppinut suojelemaan omaa rauhaansa ja pitämään yksityisyytensä poissa julkisuudesta.

Zendaya ja Tom Holland ovat yrittäneet pitää suhteensa salassa

Zendaya ja Tom Holland ovat työskennelleet yhdessä Spider-Man-elokuvissa vuodesta 2017 lähtien, ja heidän välillään on ollut huhuja romanssista jo pitkään. He eivät ole kuitenkaan vahvistaneet suhdettaan julkisesti ennen kuin heidät kuvattiin suutelemassa autossa heinäkuussa 2021. Zendaya sanoo, että hän ei halua “piiloutua” rakkaudeltaan, mutta hän ei myöskään halua antaa liikaa itsestään pois.

“En voi olla ihminen ja elää elämääni ja rakastaa ihmistä, jota rakastan”, Zendaya sanoo. “Mutta samalla yritän hallita sitä, mitä annan ihmisille. Koska se on minun. Se on jotain, joka kuuluu minulle.”

Zendaya on kasvanut näyttelijänä ja ihmisenä

Zendaya aloitti uransa lapsimallina ja Disneyn tähtenä, mutta hän on sittemmin laajentanut roolejaan monipuolisempiin ja haastavampiin projekteihin. Hän on voittanut Emmy-palkinnon roolistaan Rue Bennettina HBO:n draamasarjassa Euphoria, ja hän on näytellyt myös elokuvissa Dune, Malcolm & Marie ja Challengers. Zendaya sanoo, että hän etsii rooleja, jotka “haastavat” häntä ja antavat hänelle mahdollisuuden kasvaa näyttelijänä ja ihmisenä.

“Olen aina halunnut tehdä asioita, jotka pelottavat minua”, Zendaya sanoo. “Olen aina halunnut tehdä asioita, jotka saavat minut tuntemaan oloni epämukavaksi ja jotka pakottavat minut kasvamaan.”

Zendaya kärsii itsevarmuuden puutteesta

Vaikka Zendaya näyttää ulospäin itsevarmalta ja luottavalta, hän myöntää, että hänellä on myös epävarmuuksia ja pelkoja. Hän sanoo, että hänen maineensa on kasvanut viime vuosina niin paljon, että se on vaikuttanut hänen kykyynsä olla oma itsensä julkisissa tilanteissa.

“Olen huomannut muutoksen siinä, miten ihmiset kohtelevat minua”, Zendaya sanoo. “Se on pelottavaa. Se saa minut tuntemaan oloni hyvin pieneksi.”

Zendaya sanoo, että hän yrittää olla rohkea ja nauttia elämästään, mutta hän ei halua menettää itseään tai unohtaa mistä hän tuli.

“En halua olla peloissani olemassaolostani”, Zendaya sanoo. “En halua olla peloissani siitä, että olen onnellinen.”


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *