Lapsia koskeva verkkotietosuojalaki (COPPA)

Tämä on mvlehti.org-sivuston lapsia koskeva verkkotietosuojalaki (COPPA), jossa kerromme, miten suojelemme alle 13-vuotiaiden lasten henkilötietoja. COPPA on Yhdysvaltain liittovaltion laki, joka asettaa tietyt vaatimukset verkkosivustojen ja verkkopalvelujen ylläpitäjille, jotka keräävät henkilötietoja lapsilta. COPPA:a valvoo Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomissio (FTC).

Mitä henkilötietoja keräämme lapsilta?

Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 13-vuotiailta lapsilta ilman heidän vanhempiensa suostumusta. Jos huomaamme, että olemme keränneet tällaisia tietoja, poistamme ne välittömästi.

Henkilötietoja ovat esimerkiksi nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika tai muut tiedot, jotka voidaan yhdistää tiettyyn lapseen.

Miten saamme vanhempien suostumuksen?

Jos haluamme kerätä henkilötietoja lapsilta, pyydämme ensin heidän vanhempiensa suostumuksen sähköpostitse tai puhelimitse. Kerromme vanhemmille, mitä tietoja haluamme kerätä ja mihin tarkoitukseen. Vanhemmat voivat antaa tai kieltää suostumuksensa tai pyytää meitä poistamaan jo kerätyt tiedot.

Miten käytämme ja jaamme lapsilta kerättyjä henkilötietoja?

Käytämme lapsilta kerättyjä henkilötietoja vain niihin tarkoituksiin, joista olemme ilmoittaneet vanhemmille. Emme jaa näitä tietoja kolmansille osapuolille ilman vanhempien suostumusta, paitsi jos se on tarpeen lain noudattamiseksi tai sivustomme toiminnan turvaamiseksi.

Miten suojelemme lapsilta kerättyjä henkilötietoja?

Suojelemme lapsilta kerättyjä henkilötietoja asianmukaisilla teknisillä ja organisatorisilla toimenpiteillä. Käytämme esimerkiksi salasanoja, salausta ja palomuureja estääksemme tietojen väärinkäytön tai luvattoman pääsyn niihin.

Miten voit tarkastaa tai muuttaa lapsesi henkilötietoja?

Voit milloin tahansa tarkastaa tai muuttaa lapsesi henkilötietoja ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse info@mvlehti.org. Voit myös pyytää meitä poistamaan lapsesi henkilötiedot kokonaan.

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää COPPA:sta tai lapsesi tietosuojasta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@mvlehti.org.