Suomen lainsäädännön ja sivuston ehtojen hyväksyminen

Suomen lainsäädännön ja sivuston ehtojen hyväksyminen

Mvlehti.org on verkkolehti, joka noudattaa Suomen lainsäädäntöä ja Euroopan unionin lainsäädäntöä kaikessa toiminnassaan. Mvlehti.org kunnioittaa ihmisoikeuksia, oikeusvaltioperiaatetta, demokratiaa ja hyvää hallintoa. Mvlehti.org sitoutuu noudattamaan myös niitä kansainvälisiä sopimuksia, joita Suomi on allekirjoittanut tai ratifioinut.

Mvlehti.org pyrkii tarjoamaan lukijoilleen laadukasta ja monipuolista sisältöä eri aiheista ja näkökulmista. Mvlehti.org ei kuitenkaan ota vastuuta sisällön oikeellisuudesta, ajankohtaisuudesta tai luotettavuudesta. Sisällön kirjoittajat ovat itse vastuussa kirjoituksistaan ja niiden mahdollisista oikeudellisista seuraamuksista.

Mvlehti.org ei hyväksy sivustollaan laitonta, loukkaavaa, rasistista, vihapuhetta, kunnianloukkausta, henkilökohtaisia hyökkäyksiä, mainontaa tai spämmiä. Mvlehti.org pidättää oikeuden poistaa tällaista sisältöä ilman erillistä ilmoitusta. Mvlehti.org ei ole vastuussa sivustolla olevista linkeistä tai niiden sisällöstä.

Mvlehti.org ei ole vastuussa sivuston käytöstä tai käyttämättömyydestä aiheutuvista vahingoista tai menetyksistä. Mvlehti.org ei takaa, että sivusto toimii keskeytyksettä, virheettömästi tai turvallisesti. Mvlehti.org pidättää oikeuden muuttaa tai poistaa sivuston sisältöä tai toimintoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Käyttämällä mvlehti.org-sivustoa hyväksyt Suomen lainsäädännön ja Euroopan unionin lainsäädännön sekä tämän sivuston ehdot.