Kevin Hart joutuu pyörätuoliin oltuaan ‘tyhmin mies elossa’ – näin hän haastoi entisen NFL-pelaajan juoksuun


Kevin Hart joutui pyörätuoliin oltuaan ‘tyhmin mies elossa’

Kevin Hart on tunnettu koomikko ja näyttelijä, joka on esiintynyt elokuvissa kuten Jumanji, Ride Along ja Central Intelligence. Hän on myös innokas urheilun ystävä, joka on osallistunut muun muassa maratoneihin ja triathloneihin. Mutta nyt hän on joutunut tilanteeseen, jota hän itse kutsuu “tyhmimmäksi tekemisekseen elämässään”.

Hart haastoi entisen NFL-pelaajan Stevan Ridleyn juoksuun, jossa he mittaisivat nopeuttaan 40 jaardin matkalla. Ridley on 34-vuotias entinen juoksuhyökkääjä, joka pelasi urallaan muun muassa New England Patriotsissa ja Pittsburgh Steelersissä. Hart puolestaan on 44-vuotias komediatähti, jonka pituus on vain 157 senttiä.

Juoksukilpailu ei mennyt Hartin suunnitelmien mukaan. Hän kertoi Instagram-videolla, että hän repi useita lihaksia alavatsastaan ja reisistään, ja että hän ei pysty kävelemään. Hän sanoi olevansa pyörätuolissa seuraavat kuusi-kahdeksan viikkoa.

Hart sanoi videolla, että hän yritti tehdä “nuorten juttuja” ja että hän oli “liian ylpeä” luovuttamaan. Hän myös vitsaili, että hän oli nopein mies grillijuhlissa, mutta että hänen kehonsa ei kestänyt sitä.

Hartin video sai paljon kommentteja hänen ystäviltään ja kollegoiltaan. Esimerkiksi Dwayne Johnson, joka on näytellyt Hartin kanssa useissa elokuvissa, kirjoitti: “Tervetuloa 40-vuotiaiden kerhoon, pikkuveli.” Myös Will Smith, Jamie Foxx, Nick Cannon ja monet muut ilmaisivat tukensa ja huumorinsa Hartille.

Hart ei ole antanut juoksutappion lannistaa itseään. Hän sanoi videolla, että hän aikoo kuntoutua ja palata entistä vahvempana. Hän myös kehotti kaikkia yli 40-vuotiaita kunnioittamaan ikäänsä ja olemaan tekemättä “tyhmiä” asioita.

😂😂😂


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *