iPhone 15 värit: Uudet harmaa ja sininen sävyt korvaavat kultaisen ja violetin


iPhone 15 Pro -mallisto huhutaan sisältävän harmaan ja sinisen värit

Apple on valmistautumassa julkaisemaan uuden iPhone 15 -sarjan syyskuussa. Uusien puhelinten odotetaan tuovan monia parannuksia suorituskykyyn, kameraan, akkuun ja muotoiluun. Yksi mielenkiintoinen muutos koskee iPhone 15 Pro -mallien värivaihtoehtoja. Uusimpien huhujen mukaan Apple aikoo korvata kultaisen ja violetin värin uusilla harmaalla ja sinisellä sävyillä.

Harmaa ja sininen värit sopivat titaaniseen viimeistelyyn

9to5Mac-sivuston mukaan iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max käyttävät titaania ruostumattoman teräksen sijaan runkomateriaalinaan. Titaani on kevyempi, vahvempi ja kestävämpi kuin teräs, ja se antaa puhelimille ainutlaatuisen ulkonäön. Titaani on kuitenkin vaikea värjätä, joten Apple on päättänyt luopua kultaisesta väristä, joka on ollut perinteisesti yksi premium-mallien vaihtoehdoista.

Sen sijaan Apple tarjoaa iPhone 15 Pro -malleissa uuden harmaan sävyn, jota kutsutaan nimellä Titan Gray. Tämä väri on tummempi kuin Space Gray tai Graphite, mutta vaaleampi kuin Silver. Se sopii hyvin titaanisen viimeistelyn kanssa, ja se on neutraali ja tyylikäs valinta.

Toinen uusi väri on tummansininen, joka korvaa violetin värin, joka esiteltiin iPhone 14 -sarjassa. Tumman sininen väri on samankaltainen kuin Apple Watch Series 6:n sininen malli, ja se luo kontrastia harmaalle värille. Sininen väri on myös suosittu ja moderni vaihtoehto, joka sopii Applen brändiin.

Mitkä ovat muut värit?

iPhone 15 Pro -malliston muut värit ovat todennäköisesti samat kuin iPhone 14 Pro -sarjassa eli Space Gray ja Silver. Nämä ovat klassisia ja turvallisia värejä, jotka ovat olleet saatavilla jo pitkään. Ne ovat myös helppoja yhdistää erilaisiin kuoriin ja lisävarusteisiin.

Apple ei ole vielä vahvistanut iPhone 15 Pro -mallien värejä, joten ne voivat vielä muuttua ennen virallista julkistusta. On myös mahdollista, että Apple yllättää meidät jollakin täysin uudella värillä, kuten se teki vihreällä iPhone 11 Pro -mallilla vuonna 2019.

Mitä mieltä olet näistä huhuista? Onko harmaa tai sininen väri kiinnostava sinulle? Kerro meille mielipiteesi kommenttikentässä! 😊


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *