Vastaanottokeskus on himopoimijan paratiisi: Tommi kerää neljä ämpärillistä mustikoita päivässä ja tienaa sievoisen summan


Mustikka on suomalaisten suosikkimarja, jota löytyy metsistä runsaasti tänä kesänä. Monet meistä käyvät poimimassa mustikoita omaan käyttöön tai myyntiin, mutta harva pystyy samaan kuin Tommi. Hän on himopoimija, joka kerää mustikkaämpärin tunnissa ja neljä päivässä. Mikä on hänen salaisuutensa? 🤔

Tommi on poiminut mustikoita lapsesta asti

Tommi kertoo, että hän on poiminut mustikoita jo lapsesta asti. Hän on oppinut tekniikan isältään, joka oli myös innokas marjastaja. Tommi sanoo, että hänelle mustikanpoiminta on sekä harrastus että tulonlähde. Hän nauttii luonnossa liikkumisesta ja marjojen mausta, mutta myös siitä, että saa rahaa vaivannäöstään.

Tommi myy mustikoita torilla ja kaupoille. Hän kertoo, että hän saa kilosta noin 4 euroa, eli ämpärillisestä noin 16 euroa. Päivässä hän tienaa siis noin 64 euroa. Se on hyvä lisätulo opiskelijalle, joka asuu vuokralla ja maksaa omat laskunsa.

Tommi käyttää tehokasta tekniikkaa

Miten Tommi sitten pystyy poimimaan niin paljon ja niin nopeasti? Hän paljastaa, että hän käyttää tehokasta tekniikkaa, jota hän kutsuu ”kourapoiminnaksi”. Se tarkoittaa sitä, että hän ottaa kourallisen marjoja kerrallaan ja pudottaa ne ämpäriin. Hän ei siis käytä mitään välineitä, kuten poimuria tai lusikkaa.

Tommi sanoo, että kourapoiminta vaatii harjoittelua ja tarkkuutta. Hän osaa valita oikeat marjat ja välttää roskat ja lehdet. Hän myös osaa löytää hyvät marjapaikat ja liikkua niiden välillä ripeästi. Hän kertoo, että hän poimii yleensä aamuisin tai iltaisin, kun marjat ovat tuoreita ja mehukkaita.

Tommi ei halua tehdä mustikanpoiminnasta työtä

Vaikka Tommi on himopoimija, hän ei halua tehdä mustikanpoiminnasta työtä. Hän sanoo, että hän poimii vain sen verran kuin jaksaa ja huvittaa. Hän ei halua stressata tai kilpailla muiden kanssa. Hän pitää mustikanpoimintaa rentouttavana ja hauska na aktiviteettina.

Tommi sanoo, että hän poimii yleensä neljä ämpärillistä päivässä. Se on hänen mielestään sopiva määrä. ”Jos siitä mennään yli, niin se rupeaa liikaa tuntumaan työltä”, hän toteaa. Hän lisää, että hän ei ole koskaan laskenut, kuinka paljon hän poimii koko kesänä. Hän arvelee, että se on useita satoja kiloja.

Tommi haastaa sinut kokeilemaan samaa

Tommi haastaa sinut kokeilemaan samaa kuin hän. Hän sanoo, että mustikanpoiminta on hyvä tapa viettää aikaa luonnossa, nauttia marjojen terveysvaikutuksista ja tienata vähän rahaa. Hän uskoo, että kuka tahansa voi oppia kourapoiminnan, jos vain harjoittelee tarpeeksi.

Tommi antaa sinulle muutaman vinkin, jos haluat yrittää kerätä mustikkaämpärin tunnissa ja neljä päivässä:

  • Valitse hyvä marjapaikka, jossa on paljon isoja ja kypsiä marjoja.
  • Varustaudu hyvin: ota mukaan ämpäri, vesipullo, eväät, hat tu ja hyttyskarkote.
  • Poimi marjat kouralla, älä yksitellen. Ota vain ne marjat, jotka irtoavat helposti.
  • Pudota marjat ämpäriin varovasti, ettei niistä tule mössöä.
  • Poimi tasaisesti ja nopeasti. Älä pysähdy liian usein tai pitkäksi aikaa.
  • Poimi vain sen verran kuin jaksat ja huvittaa. Älä pakota itseäsi tai vertaa itseäsi muihin.

Onnea matkaan! 😊