Tämä nainen on sekä voimistelun supertähti että Sports Illustrated -uimapukusensaatio – katso hänen uskomattomat kuvansa!


Olivia Dunne on uusi Sports Illustrated -uimapukumalli – ja hän on myös huippuvoimistelija

Olivia Dunne on 20-vuotias amerikkalainen voimistelija, joka edustaa Louisiana State -yliopistoa. Hän on myös yksi maailman tunnetuimmista ja rikkaimmista yliopistourheilijoista, kiitos hänen valtavan sosiaalisen median seuraajakuntansa. Hänellä on yli 11 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja TikTokissa, joille hän jakaa videoita ja kuvia voimistelusta, muodista, meikistä ja elämästään.

Nyt Dunne on saavuttanut yhden unelmistaan: hän on valittu poseeraamaan Sports Illustrated -lehden legendaarisessa uimapukunumerossa vuonna 2023. Hän on ensimmäinen aktiivinen yliopistovoimistelija, joka on saanut tämän kunnian. Hän kertoo lehden haastattelussa, että hän rakastaa kaikkea, mitä lehti edustaa: naiskauneutta, voimaa, monimuotoisuutta ja itseluottamusta.

Miten Dunne päätyi Sports Illustrated -malliksi?

Dunne aloitti voimistelun kolmevuotiaana ja oli jo 12-vuotiaana Yhdysvaltain juniorimaajoukkueessa. Hän oli myös ehdolla olympialaisiin vuonna 2020, mutta pandemia sotki hänen suunnitelmansa. Hän päätti siirtyä yliopistovoimisteluun, jossa hän on loistanut LSU:n joukkueessa.

Dunne alkoi myös kasvattaa sosiaalisen median profiiliaan jo nuorena. Hän huomasi, että hänellä oli kyky luoda kiinnostavaa ja hauskaa sisältöä, joka veti puoleensa miljoonia katsojia. Hän kertoo, että hän halusi näyttää ihmisille, että voimistelijat ovat muutakin kuin urheilijoita: he ovat myös persoonia, joilla on omat tyylinsä, mielipiteensä ja harrastuksensa.

Dunnen some-suosio toi hänelle myös paljon rahaa. Hän on NCAA:n korkeimmin ansaitseva naisurheilija, joka tienaa arviolta 500 000 dollaria vuodessa mainos- ja sponsorisopimuksista. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Nike:n, Lululemonin, Sephoran ja Hollisterin kanssa.

Dunnen kauneus ja karisma kiinnittivät myös Sports Illustrated -lehden huomion. Lehti otti häneen yhteyttä Instagramin kautta ja kysyi, olisiko hän kiinnostunut poseeraamaan uimapukunumerossa. Dunne ei epäröinyt hetkeäkään: hän vastasi kyllä heti.

Mitä Dunne sanoo kokemuksestaan Sports Illustrated -mallina?

Dunne kuvattiin uimapukunumeroon Miamissa huhtikuussa 2023. Hän sanoo, että se oli uskomaton kokemus, josta hän nautti täysillä. Hän kehuu lehden tiimiä ammattitaitoiseksi ja kannustavaksi. Hän sanoo myös, että hän tunsi olonsa mukavaksi ja itsevarmaksi kameran edessä.

Dunne kertoo, että hän on aina ihaillut Sports Illustrated -uimapukumalleja, jotka ovat olleet hänen esikuviaan. Hän mainitsee erityisesti Tyra Banksin, Kate Uptonin ja Ashley Grahamin. Hän sanoo, että hän on ylpeä siitä, että hän voi olla osa lehden historiaa ja edustaa voimistelijoita ja urheilijoita.

Dunne sanoo myös, että hän haluaa olla inspiraationa muille nuorille naisille, jotka haluavat seurata unelmiaan. Hän sanoo, että hän on todiste siitä, että voi tehdä kaikkea, mitä haluaa, kunhan on ahkera, intohimoinen ja positiivinen. Hän sanoo, että hän ei anna minkään estää häntä tavoittelemasta uusia haasteita ja mahdollisuuksia.

Mitä Dunne aikoo tehdä tulevaisuudessa?

Dunne on edelleen opiskelija LSU:ssa, jossa hän opiskelee markkinointia ja viestintää. Hän sanoo, että hän rakastaa yliopistoa ja voimistelua, mutta hän ei voi osallistua luokkiin henkilökohtaisesti turvallisuussyistä. Hän kertoo, että hän on saanut joitakin pelottavia tilanteita menneisyydessä johtuen hänen julkisuudestaan. Hän sanoo, että hän opiskelee nyt etänä ja keskittyy urheiluun ja someen.

Dunne sanoo myös, että hän aikoo jatkaa mallinuraansa Sports Illustrated -lehden kanssa. Hän sanoo, että hän on innoissaan nähdessään itsensä lehden sivuilla ja toivoo, että ihmiset pitävät hänen kuvistaan. Hän sanoo myös, että hän haluaa tehdä lisää yhteistyötä eri brändien kanssa ja luoda omaa sisältöään.

Dunne sanoo lopuksi, että hän ei tiedä vielä tarkalleen, mitä hän haluaa tehdä tulevaisuudessa. Hän sanoo, että hän on avoin kaikelle ja haluaa kokeilla erilaisia asioita. Hän sanoo, että hän on kiitollinen kaikista mahdollisuuksista, joita hän on saanut ja joita hän saa vielä. Hän sanoo, että hänen mottoonsa kuuluu: ”Elä hetkessä ja nauti matkasta”.

Kiitos lukemisesta! 😍