Sinéad O’Connorin kuolema: laulaja teki itsemurhan poikansa menetyksen jälkeen


Sinéad O’Connorin traaginen kohtalo: kuoli vain viikko poikansa jälkeen

Irlantilainen laulaja-lauluntekijä Sinéad O’Connor oli yksi 1990-luvun tunnetuimmista ja kiistellyimmistä pop-tähdistä. Hänen suurin hittinsä oli Prince’n kirjoittama Nothing Compares 2 U, joka nousi listojen kärkeen ympäri maailmaa. O’Connor oli myös tunnettu rohkeista kannanotoistaan naisten oikeuksien, sukupuoliroolien ja katolisen kirkon rikosten puolesta. Hän oli myös avoin mielenterveysongelmistaan, joita hän koki elämänsä aikana.

Viime viikolla O’Connor joutui kuitenkin kohtaamaan kauhean tragedian, kun hänen 17-vuotias poikansa Shane löydettiin kuolleena hoitolaitokselta, jonne hänet oli toimitettu itsetuhoisuuden vuoksi. O’Connor oli lohduton ja kirjoitti Twitterissä haluavansa seurata poikaansa kuolemaan. Hän myös syytti itseään siitä, että oli pilannut kaiken mihin koski.

O’Connor sai kuitenkin apua poliisilta, joka vei hänet sairaalaan. Hän pyysi anteeksi aiheuttamaansa järkytystä ja sanoi olevansa kadoksissa ilman lastaan. Hän toivoi, että sairaala auttaisi häntä jonkin aikaa, mutta sanoi myös haluavansa löytää Shanen.

Valitettavasti O’Connor ei koskaan toipunut surustaan. CNN raportoi tänään, että O’Connor on kuollut sairaalassa. Hänen kuolinsyytään ei ole vielä kerrottu julkisuuteen, mutta epäillään, että hän olisi tehnyt itsemurhan. Hän oli kuollessaan vain 56-vuotias.

O’Connorin poismeno on järkyttänyt monia ihmisiä, jotka ovat muistelleet hänen lahjakkuuttaan ja persoonallisuuttaan sosiaalisessa mediassa. Hänen entinen managerinsa sanoi, että O’Connor oli vailla vertaa ja että hän oli ylpeä saadessaan työskennellä hänen kanssaan. Hänen ystävänsä ja kollegansa kertoivat, että O’Connor oli rohkea, rehellinen ja herkkä taiteilija, joka ei pelännyt sanoa mielipidettään.

O’Connor jätti jälkeensä neljä lasta eri suhteista. Hän oli myös vaihtanut nimensä Shuhada Sadaqatiksi vuonna 2018, kun hän kääntyi islaminuskoon. Hän sanoi tuolloin, että islam oli antanut hänelle rauhaa ja lohtua.

O’Connorin musiikki elää kuitenkin edelleen hänen faniensa sydämissä. Hänen laulunsa Nothing Compares 2 U on yksi kaikkien aikojen koskettavimmista rakkauslauluista, joka kuvaa syvää kaipuuta ja menetystä. Se on myös laulu, joka sopii hyvin kuvaamaan sitä, miten monet tuntevat nyt O’Connorin kuoltua.

Mitä sinä muistat Sinéad O’Connorista? Mikä oli sinun lempikappaleesi häneltä? Kerro meille kommenteissa! 😢😢😢

Ja jos sinä tai joku läheisesi kamppailee mielenterveysongelmien kanssa, älä epäröi hakea apua. Tässä on joitakin yhteystietoja, joista voit saada tukea ja neuvontaa:

  • Mielenterveysseura: https://www.mielenterveysseura.fi/fi/tukea-ja-apua
  • MIELI Suomen Mielenterveys ry: https://mieli.fi/fi/tukea-ja-apua
  • Kriisipuhelin: 09 2525 0111
  • Suomen Mielenterveysomaisten keskusliitto FinFami: https://www.finfami.fi/

0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *