Selena Gomez syntymäpäivä: Pop-tähti loisti punaisessa mekossa, joka sai kaikki kateellisiksi – katso kuvat!


Selena Gomez juhli 31-vuotissyntymäpäiväänsä punaisessa mekossa, joka sai fanit haukkomaan henkeään

Selena Gomez on yksi maailman tunnetuimmista ja menestyneimmistä laulaja-näyttelijöistä. Hän aloitti uransa lapsitähtenä Disneyn sarjoissa ja elokuvissa, mutta on sittemmin noussut aikuisten tähteyteen musiikillaan, elokuvarooleillaan ja yhteiskunnallisella vaikuttamisellaan. Hän on myös tunnettu ystävyydestään toisen pop-ikonin, Taylor Swiftin kanssa.

Gomez täytti 31 vuotta 22. heinäkuuta 2023, ja juhli merkkipäiväänsä viikonloppuna lähipiirinsä kanssa. Juhliin osallistui muun muassa Paris Hilton ja Christina Aguilera, jotka jakoivat kuvia somessa. Gomez oli valinnut syntymäpäiväänsä varten asunsa italialaisen luksusmuotitalo Bottega Venetan valikoimasta. Kyseinen punainen mekko on muotitalon 2023 kevään mallistosta, ja se on todella näyttävä.

Mekko on lyhyt ja tiukka, ja siinä on korkea kaulus ja pitkät hihat. Mekon erikoisuus on sen selkäpuoli, jossa on iso aukko, joka paljastaa Gomezin selän ja tatuoinnin. Mekko on myös koristeltu kimaltelevilla paljeteilla, jotka saavat sen loistamaan valossa. Gomez yhdisti mekkoon punaiset korkokengät ja punaisen laukun, sekä hillityn meikin ja hiukset.

Gomez jakoi Instagramissa kuvan itsestään mekossa, ja sai yli 11 miljoonaa tykkäystä. Kommenttiosio täyttyi onnitteluista ja kehuista sekä faneilta että julkkiskavereilta. Monet ihailivat Gomezin kauneutta, rohkeutta ja tyyliä. Hilton kommentoi: ”Hyvää syntymäpäivää kaunis! Oli niin hauskaa juhlistaa sitä kanssasi eilen.” Aguilera kirjoitti: ”Olet niin upea! Rakastan sinua niin paljon!” Swift puolestaan lähetti sydänemojeita.

Gomez ei ole ainoa, joka on ihastunut Bottega Venetan punaiseen mekkoon. Myös muotilehti Vogue on ylistänyt sitä artikkelissaan, jossa se esittelee muotitalon kevään malliston. Vogue kutsuu mekkoa ”tuliseksi” ja ”rohkeaksi”, ja sanoo sen olevan täydellinen valinta niille, jotka haluavat erottua joukosta. Mekko esiteltiin näytöslavalla hanskojen kanssa, mutta Gomez päätti jättää ne pois.

Gomez on tunnettu siitä, että hän osaa pukeutua tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hänellä on oma persoonallinen tyylinsä, joka vaihtelee rennosta ja sporttisesta eleganttiin ja glamouriseen. Hän on myös ollut useiden muotibrändien kasvona, kuten Puma, Coach ja Louis Vuitton. Hänellä on myös oma meikkisarjansa, Rare Beauty, joka on saanut kiitosta sen monipuolisuudesta ja eettisyydestä.

Gomez ei ole vain kaunis ja tyylikäs, vaan myös lahjakas ja rohkea. Hän on julkaissut kuusi studioalbumia, joista viimeisin, Rare, ilmestyi vuonna 2020. Hän on myös näytellyt useissa elokuvissa ja sarjoissa, kuten Spring Breakers, The Dead Don’t Die ja Only Murders in the Building. Hän on myös tuottanut Netflixin hittisarjan 13 Reasons Why, sekä oman ruokaohjelmansa Selena + Chef.

Gomez on myös avoimesti puhunut henkilökohtaisista haasteistaan, kuten masennuksesta, ahdistuksesta ja lupus-taudista. Hän on käynyt terapiassa ja tehnyt elämäntapamuutoksia parantaakseen hyvinvointiaan. Hän on myös käyttänyt vaikutusvaltaansa hyvään tarkoitukseen, kuten tukemalla ihmisoikeuksia, naisten oikeuksia ja ympäristönsuojelua. Hän on ollut YK:n hyvän tahdon lähettiläs vuodesta 2009.

Gomez on siis todellinen esikuva monille nuorille naisille ympäri maailmaa. Hän on osoittanut, että hän voi olla menestyvä, itsenäinen ja onnellinen omilla ehdoillaan. Hän on myös näyttänyt, että hän ei pelkää ottaa riskejä ja kokeilla uusia asioita. Hänen punainen mekkonsa on vain yksi esimerkki siitä, miten hän ilmaisee itseään ja persoonallisuuttaan. Onnittelut Selena Gomezille hänen 31-vuotissyntymäpäivästään! 🎉🎂🎁