Sauli Niinistö käveli ja keskusteli kansalaisten kanssa Töölönlahdella – presidentti haluaa kannustaa liikuntaan ja vuoropuheluun


Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vietti syntymäpäiväänsä poikkeuksellisella tavalla sunnuntaina. Hän kutsui kaikki halukkaat kävelemään ja keskustelemaan kanssaan Töölönlahden ympäri Helsingissä. Tempauksen tarkoituksena oli muistuttaa ulkoilun ja liikunnan tärkeydestä sekä edistää yhteiskunnallista vuoropuhelua.

Niinistö aloitti kävelykierroksensa kello 11 Töölönlahden eteläpäästä. Hän pysähtyi useita kertoja juttelemaan ohikulkijoiden kanssa erilaisista aiheista, kuten koronatilanteesta, ilmastonmuutoksesta, maahanmuutosta ja turvallisuuspolitiikasta. Niinistö vastasi myös kansalaisten kysymyksiin ja otti vastaan onnitteluja ja lahjoja.

Niinistö kertoi olevansa iloinen siitä, että niin moni oli tullut paikalle. Hän sanoi, että hän haluaa olla lähellä ihmisiä ja kuulla heidän mielipiteitään ja huoliaan. Hän myös toivoi, että suomalaiset pitäisivät huolta terveydestään ja hyvinvoinnistaan liikkumalla säännöllisesti. Hän paljasti, että hän itse kävelee noin 12 000 askelta päivässä.

Niinistön kävelytempaus kesti noin tunnin. Hän sai osakseen runsaasti kiitosta ja ihailua sekä paikalla olleilta että sosiaalisessa mediassa. Monet pitivät tempausta sympaattisena, rohkeana ja esimerkillisenä.


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *