Rosanna Kulju kuvat aiheuttivat somemyrskyn – katso, miten hän vastasi painokommentteihin!


Rosanna Kulju sai someseuraajiltaan tylyjä kommentteja painostaan – vastasi napakasti: ”Mitä väliä?”

Somevaikuttaja ja Miss Helsinki -kisan järjestäjä Rosanna Kulju on tunnettu rohkeista ja paljastavista kuvistaan, joissa hän esittelee vartaloaan ja elämäänsä. Hän on myös avoimesti kertonut käyneensä kauneusleikkauksissa ja olevansa tyytyväinen ulkonäköönsä.

Kulju julkaisi viime viikolla Instagramissa videon, jossa hän ui kesäisessä järvessä yläosattomissa. Videon yhteydessä hän kirjoitti: ”Tänään tultiin Tackorkiin heti aamupäivästä brunssille, jonka jälkeen ollaan roikuttu rannalla ja sitten päästiin kokeilemaan Tackorkiin uutta luolasaunaa ja jacuzzia. Nyt dinneriä ja illalla vielä stand upia. Ai vitsi mä nautin.”

Videon nähtyään monet someseuraajat alkoivat kuitenkin arvostella Kuljun painoa ja ulkonäköä. Hän sai useita kommentteja, joissa häntä haukuttiin lihavaksi, muoviseksi ja epäterveelliseksi. Kulju ei kuitenkaan antanut ilkeiden kommenttien lannistaa itseään, vaan vastasi napakasti takaisin.

”Mulle tuli tosi paljon viestejä mun painosta, että oon lihonut tai että näytän raskaana olevalta. Mietin vaan, että mitä väliä? Mulla on hyvä olla mun kehossa ja mulla on ihana elämä. Enkä mä ole raskaana, vaan mulla on vaan vatsa. Ja se on ihan normaalia”, Kulju sanoi videolla.

Kulju lisäsi, että hän ei anna muiden mielipiteiden vaikuttaa siihen, miten hän pukeutuu tai mitä hän tekee. Hän myös kehotti muita naisia olemaan ylpeitä omasta kehostaan ja nauttimaan elämästään.

”Mun mielestä jokainen nainen on kaunis sellaisena kuin on. Ei tarvitse hävetä tai peitellä itseään. Eikä tarvitse välittää siitä, mitä muut sanoo tai ajattelee. Tärkeintä on, että on onnellinen ja rakastaa itseään”, Kulju sanoi.

Kulju sai myös paljon tukea ja kehuja muilta someseuraajiltaan, jotka pitivät häntä upeana, rohkeana ja esikuvallisena naisena. Monet kiittivät häntä siitä, että hän näyttää todellisen ja luonnollisen kehonkuvan somessa.

”Oot niin kaunis ja säteilevä! Älä välitä niistä negatiivisista kommenteista, ne kertoo enemmän niistä ihmisistä kuin susta”, eräs kommentoi.

”Sulla on niin hyvä asenne ja oot niin inspiroiva! Kiitos, että oot oma itsesi ja näytät, että kaikki kehot on upeita”, toinen kirjoitti.

”Oot niin ihana ja aito! Sä oot mun esikuva ja oon niin ylpeä susta. Jatka samaan malliin ja nauti elämästä”, kolmas ylisti.

Kulju on aiemminkin puhunut kehopositiivisuudesta ja kannustanut muita hyväksymään itsensä. Hän on myös kertonut löytäneensä rinnalleen uuden rakkauden, jonka kanssa hän on viettänyt romanttista kesää. Hän ei kuitenkaan halua paljastaa miehen henkilöllisyyttä julkisuudessa.

”Niin se elämä vaan yllätti ja toi mun eteen henkilön joka vei multa jalat alta heti ja joka vie kokoajan uudestaan ja uudestaan.. ❤️ Hän ei tule näkymään mun somessa meidän molempien yksityisyyttä kunnioittaen, mutta mun sydän pakahtuu tästä onnesta ja halusin siksi kertoa sen teillekin. Hauskaa vappua jengi, pitäkää huoli toisistanne”, Kulju kirjoitti vappuna.

Mitä mieltä olet Rosanna Kuljun videosta ja vastauksesta? Onko hän sinun mielestäsi kaunis ja rohkea nainen? Kerro meille kommenttikentässä! 😍😘👇


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *