Emil Iversen Bettina Burud: Hiihtotähti löysi rakkauden Norjan nuorimmasta miljardööristä – katso kuvat!


Hiihtotähti Emil Iversen esitteli uuden rakkaansa – Norjan nuorin miljardööri

Norjan maastohiihdon tähti Emil Iversen on löytänyt rinnalleen uuden kumppanin, joka ei ole kuka tahansa. Hän on nimittäin Bettina Burud, joka on Norjan nuorin miljardööri ja Kiwi-kauppaketjun perijätär. Iversen julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän pitää sylissään hymyilevää Burudia ja toivottaa hyvää kesää seuraajilleen.

Iversen ja Burud ovat olleet yhdessä jo jonkin aikaa, mutta ovat pitäneet suhteensa salassa julkisuudelta. Nyt he ovat kuitenkin valmiita näyttämään rakkautensa koko maailmalle. Pariskunta on myös ostanut yhteisen asunnon Trondheimista, jossa Iversen harjoittelee ja opiskelee.

Burud on 25-vuotias liiketalouden opiskelija, joka on perinyt isältään Erik Burudilta osuuden Kiwi-kauppaketjusta. Hänen isänsä kuoli vuonna 2012 lentokoneonnettomuudessa Ranskassa. Burudin omaisuuden arvo on noin 1,3 miljardia euroa, mikä tekee hänestä Norjan nuorimman miljardöörin.

Iversen on 31-vuotias maastohiihtäjä, joka on voittanut neljä maailmanmestaruutta ja olympiahopeaa viestissä Pekingissä 2022. Hän on tunnettu myös värikkäästä persoonastaan ja rohkeista mielipiteistään. Hän on ollut aiemmin yhdessä toisen norjalaisen hiihtotähden Ingvild Flugstad Östbergin kanssa.

Iversen ja Burud ovat saaneet paljon onnitteluja ja ihastelua sosiaalisessa mediassa uudesta suhteestaan. Heidän ystävänsä ja faninsa toivovat heille kaikkea hyvää ja odottavat näkevänsä heitä lisää yhdessä. He ovat selvästi erittäin onnellisia ja sopivat toisilleen täydellisesti! 😍

Mitä sinä ajattelet tästä upeasta parista? Oletko yllättynyt heidän suhteestaan? Kerro meille mielipiteesi kommenttikentässä! Ja jos pidit tästä artikkelista, muista jakaa se kavereillesi ja seurata meitä lisää uutisia varten! 👍


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *