Robin Packalen yllätti uutisankkuri Jonna Kumpulan syntymäpäivänä – katso video, joka sai Jonnan kyyneliin!


Uutisankkuri Jonna Kumpula sai Lorenz Backmanilta raikuvan syntymäpäiväyllätyksen suorassa lähetyksessä uutiset

Kuvittele, että olet uutisankkuri, joka juontaa suoraa lähetystä MTV:n Uutisaamussa. Olet keskittynyt kertomaan tärkeimmät uutiset päivältä, kun yhtäkkiä kuulet tutun äänen korvanapissasi. Se on Lorenz Backman, kollegasi ja ystäväsi, joka haluaa toivottaa sinulle hyvää syntymäpäivää. Mutta ei siinä vielä kaikki. Hän on myös järjestänyt sinulle yllätysesiintyjän, joka laulaa sinulle syntymäpäivän kunniaksi. Miten reagoisit? 😲

Niin kävi Jonna Kumpulalle, joka sai raikuvan syntymäpäiväyllätyksen suorassa lähetyksessä torstaina 16.6.2023. Lorenz Backman oli salaa sopinut Jonnan tuottajan kanssa, että hän saisi puhua Jonnalle korvanappiin juuri ennen uutislähetyksen loppua. Hän kertoi Jonnalle, että hänellä on erityinen lahja hänelle, ja pyysi häntä katsomaan oikealle puolelleen.

Jonna käänsi katseensa ja näki lavalla Robin Packalenin, suositun pop-tähden, joka oli tullut laulamaan hänelle ”Onnellinen”-kappaleen. Jonna oli hämmennyksen ja ilon vallassa, ja yritti pysyä ammattimaisena kameroiden edessä. Hän kiitti Lorenzia ja Robiniä, ja sanoi, että tämä oli paras syntymäpäivälähetyksensä ikinä. Hän myös paljasti, että Robin on hänen lempilaulajansa, ja että hän oli nähnyt hänet livenä vain kerran aiemmin.

Lorenz ja Robin eivät olleet ainoat, jotka halusivat onnitella Jonnaa. Myös muut MTV:n uutistoimittajat ja juontajat olivat lähettäneet hänelle videoita, joissa he toivoivat hänelle hyvää syntymäpäivää ja kehuivat hänen työtään. Jonna oli liikuttunut ja kiitollinen saamastaan tuesta ja huomiosta.

Jonna Kumpula on 30-vuotias uutisankkuri, toimittaja ja tuottaja, joka työskentelee MTV Uutisissa. Hän on myös entinen Big Brother -kilpailija, joka osallistui tosi-tv-ohjelmaan vuonna 2012 nimellä Jonna A. Hän on unelmoinut media-alan urasta jo nuoresta lähtien, ja on nyt saavuttanut tavoitteensa.

Tämä oli todella kaunis hetki suomalaisessa televisiossa, joka osoitti, miten paljon Jonnaa arvostetaan kollegoidensa ja yleisönsä keskuudessa. Hän sai unohtumattoman syntymäpäivälähetyksen, joka varmasti jäi hänen mieleensä ikuisesti. Onnea Jonna! 🎉🎂🎁


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *