Perussuomalaiset paljastivat ministerinsä – näin he aikovat muuttaa Suomen!


Leena Meri – oikeusministeri ja lakimies

Leena Meri on perussuomalaisten kansanedustaja ja uusi oikeusministeri. Hän on 54-vuotias lakimies, joka on erikoistunut rikos- ja perheoikeuteen. Meri on toisen kauden kansanedustaja ja perussuomalaisten eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja.

Meri on ollut näkyvä hahmo perussuomalaisten rikos- ja oikeuspolitiikassa. Hän on ajanut tiukempia rangaistuksia vakavista rikoksista, kuten raiskauksista, murhista ja terrorismista. Hän on myös vaatinut, että ulkomaalaiset rikolliset pitää karkottaa Suomesta ja että Suomen pitää irtautua ihmisoikeussopimuksista, jotka rajoittavat oikeusvaltion toimintaa.

Meri on sanonut, että oikeusministerin tehtävä on palauttaa luottamus oikeusjärjestelmään ja suojella suomalaisten oikeuksia ja vapauksia. Hän on sanonut, että hän aikoo uudistaa rikoslakia ja tuomioistuinlaitosta, vahvistaa uhrien asemaa ja oikeusturvaa, edistää lainsäädännön selkeyttä ja ymmärrettävyyttä ja puolustaa kansallista itsemääräämisoikeutta.

Jani Mäkelä – liikenne- ja viestintäministeri ja kauppatieteiden maisteri

Jani Mäkelä on perussuomalaisten kansanedustaja ja uusi liikenne- ja viestintäministeri. Hän on 37-vuotias kauppatieteiden maisteri, joka on toiminut myös kaupunginvaltuutettuna Tuusulassa. Mäkelä on kolmannen kauden kansanedustaja ja perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja.

Mäkelä on ollut aktiivinen perussuomalaisten talous- ja ilmastopolitiikassa. Hän on vastustanut hallituksen veronkorotuksia, leikkauksia ja velanottoa. Hän on myös kritisoinut hallituksen ilmastotoimia, jotka ovat hänen mukaansa epäreiluja suomalaisille autoilijoille, kuluttajille ja yrittäjille. Hän on sanonut, että Suomen pitää panostaa enemmän ydinvoimaan ja biotalouteen.

Mäkelä on sanonut, että liikenne- ja viestintäministerin tehtävä on huolehtia Suomen liikkuvuudesta ja kilpailukyvystä. Hän on sanonut, että hän aikoo alentaa polttoaineveroa ja poistaa autoveron, lisätä tieinvestointeja ja parantaa joukkoliikennettä, edistää digitaalista infrastruktuuria ja tietoturvaa, tukea kotimaista mediaa ja viestintää ja torjua valeuutisia.

Jenna Simula – sosiaali- ja terveysministeri ja sairaanhoitaja

Jenna Simula on perussuomalaisten kansanedustaja ja uusi sosiaali- ja terveysministeri. Hän on 34-vuotias sairaanhoitaja, joka on toiminut myös kaupunginvaltuutettuna Oulussa. Simula on ensimmäisen kauden kansanedustaja ja perussuomalaisten eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja.

Simula on ollut näkyvä hahmo perussuomalaisten sosiaali- ja terveyspolitiikassa. Hän on ajanut parempia palkkoja ja työoloja hoitajille, lisää resursseja vanhus- ja mielenterveyspalveluihin, vahvempaa lääkärihoitoa ja valinnanvapautta terveydenhuollossa. Hän on myös vastustanut hallituksen sote-uudistusta, joka hänen mukaansa heikentää palveluiden laatua ja saatavuutta.

Simula on sanonut, että sosiaali- ja terveysministerin tehtävä on huolehtia suomalaisten hyvinvoinnista ja terveydestä. Hän on sanonut, että hän aikoo kumota hallituksen sote-lait ja aloittaa uuden uudistuksen, joka perustuu kuntien yhteistyöhön, lisätä hoitajamitoitusta ja hoitotakuuta, vahvistaa perusterveydenhuoltoa ja ennaltaehkäisyä, tukea perheitä ja lapsia ja torjua syrjäytymistä.

Wille Rydman – opetus- ja kulttuuriministeri ja filosofian tohtori

Wille Rydman on perussuomalaisten kansanedustaja ja uusi opetus- ja kulttuuriministeri. Hän on 38-vuotias filosofian tohtori, joka on erikoistunut poliittiseen filosofiaan. Rydman on toisen kauden kansanedustaja ja perussuomalaisten eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja.

Rydman on ollut aktiivinen perussuomalaisten koulutus- ja kulttuuripolitiikassa. Hän on ajanut parempaa laatua ja tasa-arvoa koulutuksessa, lisää resursseja opettajille ja oppilaille, vahvempaa suomen kielen ja kulttuurin opetusta, tiukempaa kuria ja arvoja kouluissa. Hän on myös vastustanut hallituksen koulutusleikkauksia, sukupuolineutraalia kasvatusta, monikulttuurisuutta ja woke-ideologiaa.

Rydman on sanonut, että opetus- ja kulttuuriministerin tehtävä on huolehtia Suomen sivistyksestä ja identiteetistä. Hän on sanonut, että hän aikoo lisätä koulutusmäärärahoja ja parantaa opetuksen laatua, vahvistaa kansallista yhtenäisyyttä ja arvopohjaa, edistää suomalaista taidetta ja kulttuuria, tukea kotimaista mediaa ja kirjallisuutta ja torjua vihapuhetta.

Lopuksi

Tämä oli esimerkki artikkelista perussuomalaisista uutisista. Toivottavasti tämä auttoi sinua ymmärtämään paremmin uuden hallituksen kokoonpanoa ja tavoitteita. Jos haluat lukea lisää perussuomalaisista uutisista, voit seurata heidän verkkosivujaan https://www.perussuomalaiset.fi/ tai heidän omaa mediaansa https://www.suomenuutiset.fi/. Voit myös katsoa Ylen suoraa lähetystä uuden hallituksen tiedotustilaisuudesta https://areena.yle.fi/1-66194592.


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *