Nokialla uusi tapa jakaa hoitotarvikkeita – tilaa netissä ja nouda kaupasta tai kioskista


Nokian kaupunki on uudistanut hoitotarvikkeiden jakelua. Jatkossa asiakkaat voivat tilata hoitotarvikkeet sähköisellä lomakkeella ja noutaa ne valitsemastaan noutopisteestä. Noutopisteitä ovat muun muassa kaupat, kioskit ja apteekit.

Uusi jakelutapa on tarkoitettu niille asiakkaille, jotka saavat hoitotarvikkeita kotiin esimerkiksi diabeteksen, haavojen tai inkontinenssin hoitoon. Aiemmin hoitotarvikkeet haettiin terveysasemilta tai ne toimitettiin kotiin.

Kaupungin mukaan uudistus parantaa asiakkaiden palvelua ja valinnanvapautta. Asiakkaat voivat tilata hoitotarvikkeet silloin, kun se heille sopii, ja noutaa ne läheltä omaa kotiaan. Lisäksi uudistus vähentää terveysasemien ruuhkia ja säästää kustannuksia.

Hoitotarvikkeiden tilaaminen edellyttää, että asiakkaalla on voimassa oleva hoitosuunnitelma ja että hän on rekisteröitynyt sähköiseen asiointipalveluun. Tilauslomake löytyy kaupungin verkkosivuilta. Tilaus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen tarvikkeiden loppumista.

Hoitotarvikkeiden jakelu uudistuu Nokialla syyskuun alusta alkaen. Kaupunki tiedottaa asiakkaita muutoksesta kirjeitse ja puhelimitse. Kaupunki pyytää myös palautetta uudesta jakelutavasta.


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *