Maajussi-Sina ja Kalle palasivat rakkauden alkulähteille – katso kuvat romanttiselta lomalta!


Maajussille morsian -ohjelman uudet tähdet ovat tässä! 🌟

Maajussille morsian on suosittu tosi-tv-ohjelma, jossa neljä maaseudun asukasta etsii rakkautta. Ohjelma on ollut MTV3-kanavalla jo 16 kautta, ja sen juontaa Vappu Pimiä. Ohjelmassa maajussit saavat kirjeitä ihmisiltä, jotka ovat kiinnostuneita heistä, ja valitsevat niistä muutaman tapaamiseen. Sitten he viettävät aikaa valittujen kanssa maatilallaan ja päättävät, kenen kanssa haluavat jatkaa suhdetta.

Maanantaina 21. elokuuta MTV Uutiset Live paljasti, ketkä ovat uuden kauden maajussit. He ovat:

  • Kalle, 32-vuotias viljelijä Simojoelta. Hän on huumorintajuinen ja rehellinen mies, joka harrastaa metsästystä ja kalastusta. Hän sai eniten kirjeitä kaikista maajusseista, yhteensä 137.
  • Tarja, 51-vuotias yrittäjä Kuopiosta. Hän on iloinen ja energinen nainen, joka pitää matkustamisesta ja tanssimisesta. Hän etsii miestä, joka on seikkailunhaluinen ja hauska.
  • Ville, 28-vuotias karjatilallinen Lohjalta. Hän on rauhallinen ja kiltti mies, joka tykkää eläimistä ja luonnosta. Hän toivoo löytävänsä naisen, joka on luotettava ja empaattinen.
  • Sami, 37-vuotias puutarhuri Nurmijärveltä. Hän on sosiaalinen ja positiivinen mies, joka harrastaa moottoripyöräilyä ja lenkkeilyä. Hän kaipaa rinnalleen naista, joka on reipas ja rohkea.

Uusi kausi alkaa sunnuntaina 28. elokuuta klo 20 MTV3-kanavalla. Silloin nähdään, miten maajussit tapaavat kirjeiden lähettäjät ensimmäistä kertaa. Ohjelmaa voi seurata myös mtv-palvelussa.

Jos haluat nähdä maajussien esittelyt ja haastattelut, voit katsoa ne täältä: Maajussille morsian -ohjelman maajussit paljastettiin – katso tilaisuus täältä!


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *