Latvala näki uskomattoman ilmiön Japanin MM-rallissa


Jari-Matti Latvala on kokenut rallikuski, mutta hän ei ole koskaan nähnyt mitään sellaista, mitä hän näki Japanin MM-rallissa. Latvala, joka toimii Toyotan tallipäällikkönä, kertoi Rallit.fi-sivustolle, että hän näki erikoiskokeella lentäviä kaloja.

Latvala oli seuraamassa rallia eräällä sillalla, kun hän huomasi, että joesta nousi kaloja ilmaan. Hän ei voinut uskoa silmiään, mutta hän sai todisteen ilmiöstä, kun yksi kala osui hänen autoonsa. “Se oli ihan hullua. En ole ikinä nähnyt mitään vastaavaa. Se oli kuin joku olisi heittänyt kalan autooni”, Latvala nauroi.

Latvala arveli, että kalat olivat lohia, jotka hyppivät joessa. Hän sanoi, että hän oli kuullut, että Japanissa on paljon lohia, mutta hän ei tiennyt, että ne voivat lentää niin korkealle. “Se oli todella erikoinen kokemus. En tiedä, onko se hyvä vai huono enne, mutta ainakin se oli hauska”, Latvala sanoi.

Latvala oli muutenkin hyvällä tuulella, sillä hänen tallinsa Toyota oli Japanin MM-rallissa ylivoimainen. Toyota otti kolmoisvoiton, kun Elfyn Evans voitti rallin, Sebastien Ogier oli toinen ja Kalle Rovanperä kolmas. Latvala kiitti kuljettajiaan ja koko talliaan loistavasta työstä. “Tämä oli unelmien viikonloppu. Olen todella ylpeä koko tiimistä. Tämä oli hieno tapa päättää kausi”, Latvala sanoi.


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *