Bottas yllätti kaikki Las Vegasin GP:n aika-ajossa


Valtteri Bottas oli hurjassa vireessä Las Vegasin GP:n aika-ajossa. Mercedes-kuski ajoi toiseksi nopeimman ajan ja jätti taakseen tallikaverinsa Lewis Hamiltonin. Bottas oli vain 0,069 sekuntia hitaampi kuin paalupaikan napanut Ferrari-tähti Charles Leclerc.

Bottas oli tyytyväinen suoritukseensa, mutta myönsi, että Leclerc oli liian kova vastus. “Oli todella tiukkaa. Charles oli todella nopea, enkä pystynyt ihan hänen vauhtiinsa. Mutta olen silti iloinen, että pääsin eturiviin”, Bottas sanoi Formula 1:n verkkosivuilla.

Bottas on jo varmistanut MM-hopean, mutta hän haluaa vielä voittaa kauden viimeiset kisat. Hän uskoo, että Las Vegasin rata sopii hänen ajotyylilleen. “Rata on haastava, mutta hauska. Siinä on paljon nopeita mutkia ja korkeuseroja. Se vaatii tarkkuutta ja rohkeutta. Olen nauttinut täällä ajamisesta”, Bottas kertoi.

Bottas lähtee sunnuntain kisaan hyvistä asetelmista, mutta hän tietää, että kilpailu on kovaa. Hän odottaa tiukkaa taistelua Leclercin, Hamiltonin ja Max Verstappenin kanssa. “Kaikki on vielä auki. Täällä voi tapahtua mitä vain. Pitää olla valmis kaikkeen”, Bottas sanoi.


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *