KuPS murskasi SJK:n ja jatkaa Veikkausliigan kärjessä – katso huippuhetket ja maalikooste tästä!


KuPS jatkaa sarjakärjessä murskavoitolla SJK:sta

Kuopion Palloseura piti sunnuntaina pintansa Veikkausliigan kärkipaikalla, kun se kaatoi kotonaan SJK:n maalein 3-0. KuPS oli ottelussa selvästi hallitsevampi osapuoli ja loi useita maalipaikkoja. SJK puolestaan ei saanut juuri mitään aikaan hyökkäyspäässä.

KuPS:n uusi hankinta Eliton Junior loisti

KuPS:n tuore brasilialaisvahvistus Eliton Junior oli ottelun hahmoja. Hän avasi maalihanansa jo 12. minuutilla, kun hän pääsi laukomaan rangaistusalueen sisältä Lucas Rangelin syötöstä. Junior lisäsi johtoa vielä toisella puoliajalla, kun hän ohjasi Usman Saleen keskityksen verkkoon. Junior oli myös mukana KuPS:n kolmannessa maalissa, jonka viimeisteli Bojan Radulovic.

SJK ei pystynyt haastamaan KuPS:aa

SJK oli ottelussa täysin aseeton ja joutui tyytymään puolustamaan omaa maaliaan. Seinäjokiset eivät saaneet yhtään laukausta kohti KuPS:n maalia koko ottelussa. SJK:n paras tilanne tuli ensimmäisellä puoliajalla, kun Jude Ekow Arthur pääsi puskemaan kulmapotkusta, mutta hänen yrityksensä meni ohi maalin. SJK:n valmentaja Joaquin Gomez myönsi ottelun jälkeen, että KuPS oli parempi joukkue ja ansaitsi voittonsa.

KuPS on nyt kahden pisteen päässä HJK:sta

Voitollaan KuPS kasvatti eroaan SJK:han sarjataulukossa kuuteen pisteeseen. KuPS on nyt kerännyt 20 ottelusta 41 pistettä ja on toisena, kaksi pistettä HJK:ta perässä. HJK pelasi sunnuntaina 1-1-tasapelin FC Lahden kanssa. SJK on kolmantena 35 pisteellä. KuPS ja HJK kohtaavat vielä runkosarjan päätöskierroksella Helsingissä syyskuun alussa.


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *