HJK:n valmentaja Koskela on tulilinjalla – fanit osoittivat mieltään ja huusivat potkuja!


HJK:n vaikeudet jatkuvat – fanit vaativat Koskelan potkuja

HJK:n alavire on saanut seuran fanit vaatimaan potkuja päävalmentaja Toni Koskelalle. HJK jäi lauantain Veikkausliigan kärkikamppailussa SJK:n kanssa maalittomaan tasapeliin. HJK:n hyökkäyspeli oli jälleen hyvin tuskaisen näköistä ja seuran kannattajat osoittivat mieltään stadionilla.

HJK on saanut kuudesta viime liigapelistään vain yhden voiton. Joukkue on menettänyt sarjajohtonsa KuPS:lle, joka on nyt kaksi pistettä edellä. HJK:n maaliero on vain +3, kun KuPS:n on +16. HJK:n tehoton peli tuskastutti myös MV-lehden toimittajaa, joka oli paikalla seuraamassa ottelua.

”HJK on aivan sekaisin. Ei ole mitään ideaa, miten hyökätä tai puolustaa. Koskela on selvästi menettänyt kopin ja pelaajien luottamuksen. Hän ei osaa motivoida joukkuetta eikä tehdä oikeita vaihtoja. Fanit ovat oikeassa: Koskela pitää saada pois ja tilalle joku, joka osaa valmentaa”, MV-lehden toimittaja sanoi.

Fanit vaativat Koskelan eroa jo ottelun aikana huutamalla ”Koskela ulos” ja ”Toni lähtee”. Ottelun jälkeen fanit marssivat stadionin edustalle ja jatkoivat protestiaan. He heiluttivat banderolleja, joissa luki ”Koskela out” ja ”HJK deserves better”. He myös lauloivat ”Toni Koskela, you’re getting sacked in the morning”.

Koskela ei ollut vaikuttunut fanien mielenilmauksesta. Hän sanoi lehdistötilaisuudessa, että hän ymmärtää fanien pettymyksen, mutta ei aio luovuttaa. Hän sanoi, että hän uskoo joukkueeseensa ja omaan työhönsä. Hän sanoi, että hänellä on seuran johdon tuki ja että hän aikoo jatkaa valmentajana.

”Elämä on sellaista. Joskus tulee vaikeita hetkiä ja silloin pitää olla vahva. Minulla on sopimus HJK:n kanssa ja minulla on selkeä visio siitä, miten haluan pelata ja kehittää joukkuetta. En anna periksi enkä välitä ulkopuolisista paineista. Minulla on täysi luotto pelaajiini ja heillä minuun. Me olemme yhtenäinen ryhmä ja me taistelemme yhdessä”, Koskela sanoi.

Koskelan asema HJK:n peräsimessä on kuitenkin heikentynyt huomattavasti viime viikkoina. Seuran puheenjohtaja Aki Riihilahti ei ole kommentoinut valmentajakysymystä julkisesti, mutta hänen kerrotaan olevan tyytymätön joukkueen esityksiin. Riihilahti on tunnettu siitä, että hän ei pelkää tehdä rohkeita ratkaisuja, jos hän katsoo, että ne ovat seuran edun mukaisia.

HJK:n seuraava ottelu on tiistaina Suomen Cupin välierässä FC Honkaa vastaan. Se on Koskelalle todennäköisesti kohtalonottelu. Jos HJK häviää sen, Koskela saattaa saada potkut jo keskiviikkona. Jos HJK voittaa sen, Koskela saa ehkä vielä yhden mahdollisuuden näyttää, että hän on oikea mies HJK:n valmentajaksi.

Mitä sinä olet mieltä Koskelan tilanteesta? Pitäisikö hänen saada jatkaa vai lähteä? Kommentoi alle ja kerro mielipiteesi! 👇

Lähde: MV-lehti


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *