Eva Wahlström kertoo, kuinka hän selvisi nyrkkeilyuran jälkeisestä kriisistä – “Oon voinut aika paskasti”


Eva Wahlström avaa elämäänsä ja terveyttään: ”Oon voinut aika paskasti”

Eva Wahlström on entinen ammattinyrkkeilijä, joka lopetti uransa vuonna 2020. Hän on Suomen ainoa ammattilaisten maailmanmestari nyrkkeilyssä ja hallitsi WBC-liiton ylemmän höyhensarjan titteliä vuodesta 2015 lähtien. Hän on myös taiteen maisteri, muotoilija, äiti ja vaimo. Mutta miten hän voi nyt, kun nyrkkeilyura on ohi?

Wahlström kertoi Instagramissa tiistaina, että hän on kärsinyt pitkään huonosta olosta ja ahdistuksesta. Hän meni lopulta lääkäriin, joka totesi, että hänen rintalastansa oli tulehtunut ja että hänen sydäntuntemuksensa ja raju ahdistuksensa johtuivat stressistä ja unettomuudesta.

Wahlström sanoi, että hän oli ollut monen vuoden ajan liian kovilla ja että syy löytyi pitkälti peilistä. Hän kertoi, että urheilu-ura vei mehut, raskaus oli vaikea ja synnytyksen jälkeen hänellä oli paljon vastuuta lapsista, opinnoista ja töistä. Hän myös teki alitajuisesti surutyötä nyrkkeilyuran päättymisestä.

Wahlström sanoi, että hän on opetellut mielikuvaharjoitteita ja itsepuhelua, joiden avulla hän on jaksanut silloin, kun ei enää jaksaisi. Hän kuitenkin totesi, että nyt on aika opetella uudenlaista itsepuhelua: ”Hengitä, nuku ja delegoi.” Hän sanoi, että elämässä on ylä- ja alamäkiä ja että tämän kuopan jälkeen on taas edessä uusi huippu.

Wahlströmin avautuminen sai paljon tukea ja kannustusta hänen seuraajiltaan. Monet kehuivat hänen rohkeuttaan puhua vaikeista asioista ja toivoivat hänelle voimia ja paranemista. Wahlström kiitti kaikkia kommenteista ja sanoi, että hän halusi jakaa kokemuksensa siksi, että muutkin voisivat saada apua tai lohtua.

Mitä Eva Wahlström tekee nykyään?

Eva Wahlström ei ole jättänyt nyrkkeilyä kokonaan taakseen, vaan hän on ollut mukana valmentamassa ja kommentoimassa otteluita. Hän on myös keskittynyt taiteeseensa ja muotoiluunsa. Hän valmistui taiteen maisteriksi maaliskuussa 2023 kahdeksan opiskeluvuoden jälkeen.

Wahlström on tehnyt muun muassa maalauksia, jotka ovat saaneet inspiraationsa nyrkkeilystä. Hän on myös suunnitellut tuoleja Hakaniemen torille yhdessä puolisonsa Niklas Räsäsen kanssa. Räsänen on myös entinen ammattinyrkkeilijä ja Wahlströmin valmentaja.

Wahlström on myös nauttinut perhe-elämästä ja äitiydestä. Hänellä on kaksi lasta, Leon ja Elia, sekä uusioperheen teini ja erityislapsi. Hän on kertonut somessa, että hän on muuttanut perheensä kanssa Porvoon Tolkkisiin, jossa he viihtyvät hyvin.

Wahlström on myös ollut aktiivinen somepersoona, joka on jakanut rehellisesti ja avoimesti elämäänsä ja ajatuksiaan. Hän on puhunut muun muassa ikääntymisestä, imetyksestä, avioliitosta ja nyrkkeilyn maailmasta. Hän on saanut paljon seuraajia ja fanittajia, jotka arvostavat hänen aitouttaan ja positiivisuuttaan.

Miksi Eva Wahlström on niin suosittu ja arvostettu?

Eva Wahlström on yksi Suomen tunnetuimmista ja menestyneimmistä urheilijoista. Hän on tehnyt pitkän ja kunnioitettavan uran nyrkkeilijänä, joka on voittanut useita mestaruuksia ja kohdannut maailman huippuja. Hän on myös ollut esikuva ja inspiraatio monille nuorille nyrkkeilijöille ja urheilijoille.

Wahlström on myös osoittanut, että hän on monipuolinen ja lahjakas ihminen, joka ei pelkää haasteita tai uusia aluevaltauksia. Hän on opiskellut taiteita, tehnyt muotoilua, valmentanut nyrkkeilyä ja osallistunut erilaisiin tv-ohjelmiin. Hän on myös ollut rohkea ja rehellinen puhumaan vaikeista asioista ja omista kokemuksistaan.

Wahlström on ansainnut suuren suosion ja arvostuksen niin urheilun kuin taiteenkin saralla. Hän on näyttänyt, että hän on paitsi huippu-urheilija, myös älykäs, luova, hauska ja sympaattinen ihminen. Hän on todellinen supertähti, joka ei ole unohtanut juuriaan tai arvojaan.

Mitä Eva Wahlström haluaa sanoa sinulle?

Eva Wahlström haluaa sanoa sinulle, että elämässä kannattaa seurata omaa sydäntään ja unelmiaan. Hän haluaa kannustaa sinua tekemään sitä, mistä pidät ja mistä saat iloa. Hän haluaa myös muistuttaa sinua pitämään huolta itsestäsi ja terveydestäsi. Hän haluaa sanoa sinulle, että et ole yksin vaikeina aikoina, vaan että apua ja tukea on saatavilla.

Eva Wahlström haluaa kiittää sinua siitä, että olet seurannut hänen uraansa ja elämäänsä. Hän haluaa sanoa sinulle, että hän arvostaa sinun mielipidettäsi ja palautettasi. Hän haluaa sanoa sinulle, että hän toivoo sinulle kaikkea hyvää ja onnellista elämää. Hän haluaa sanoa sinulle, että hän pitää sinusta! ❤️


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *