Sampo Kaulanen – kuinka hänestä tuli someilmiö ja miljonääri myymällä kyläkauppansa Keskolle?


Sampo Kaulanen – kyläkauppiaasta sometähdeksi ja miljonääriksi

Sampo Kaulanen on yksi Suomen tunnetuimmista ja värikkäimmistä yrittäjistä. Hän nousi julkisuuteen vuonna 2010, kun hän osallistui Diili-ohjelmaan ja voitti sen. Sen jälkeen hän on ollut mukana monissa muissa tosi-tv-sarjoissa, kuten Selviytyjät Suomi, Farmi Suomi ja Perhe 2.0.

Kaulanen on myös tullut kuuluisaksi sosiaalisessa mediassa, jossa hän on jakanut avoimesti elämäänsä ja tempauksiaan. Hänellä on yli 200 000 seuraajaa Instagramissa ja Facebookissa. Hän on käyttänyt somea myös markkinointikanavana kyläkaupalleen, Jounin Kaupalle, joka sijaitsee Äkäslompolossa Lapissa.

Jounin Kauppa oli Kaulasen perheen yritys jo kolmannessa polvessa. Kaulanen kertoi vuonna 2015, että kaupalla oli 14 miljoonan euron velat ja että hän oli joutunut tekemään kovasti töitä sen pelastamiseksi. Hän onnistui kääntämään kaupan kannattavaksi ja nostamaan sen profiilia somessa ja mediassa.

Toukokuussa 2021 Kaulanen yllätti kaikki ilmoittamalla, että hän oli myynyt Jounin Kaupan Keskolle 19 miljoonalla eurolla. Hän sanoi, että kauppa oli ollut hänelle suuri stressin lähde ja että hän halusi keskittyä muihin projekteihin ja perheeseensä. Hän on naimisissa Minttu Murphy-Kaulasen kanssa, joka on myös tosi-tv-kasvo ja somevaikuttaja. Heillä on yhteinen tytär Nella sekä Mintun kaksi lasta edellisestä liitosta.

Kaulanen ei ole jäänyt toimettomaksi kaupasta luopumisen jälkeen. Hän on ryhtynyt asuntosijoittajaksi ja ostanut useita kiinteistöjä Leviltä ja Ylläkseltä. Hän aikoo rakentaa luksushuviloita, joita hän voi vuokrata tai myydä eteenpäin. Hän haluaa myös kestitä maailmantähtiä Lapissa ja tuoda alueelle lisää näkyvyyttä.

Kaulanen on myös matkustellut paljon perheensä kanssa. He ovat käyneet muun muassa Japanissa, jossa he vierailivat Tokiossa ja Hiroshimassa. Kaulanen on kertonut somessa matkakokemuksistaan ja hauskoista sattumuksistaan. Hän on myös paljastanut, että hänellä on ollut vaikeuksia alkoholin ja lääkkeiden kanssa, mutta että hän on päässyt niistä eroon.

Kaulasen tarina on esimerkki siitä, miten tavallisesta kyläkauppiaasta voi tulla someilmiö ja miljonääri. Hän on osoittanut rohkeutta, luovuutta ja sisua yrittäjyydessään ja elämässään. Hän on myös inspiroinut muita yrittäjiä hyödyntämään sosiaalista mediaa markkinoinnissaan ja viestinnässään.

Mitä mieltä olet Sampo Kaulasesta?

Kerro meille mielipiteesi Sampo Kaulasesta kommenttikentässä. Oletko seurannut hänen uraansa ja elämäänsä somessa tai televisiossa? Mitä pidät hänen tempauksistaan ja päätöksistään? Onko hän sinulle esikuva tai inspiraatio? Vai oletko kenties eri mieltä hänen kanssaan jostain asiasta?

Olemme kiinnostuneita kuulemaan, mitä ajattelet tästä kyläkauppiaasta, josta tuli sometähti ja miljonääri. Jaa ajatuksesi meille ja keskustele muiden lukijoiden kanssa. Muista kuitenkin olla asiallinen ja kunnioittava, sillä emme salli solvausta tai häirintää sivustollamme.

Kiitos, että luit artikkelimme Sampo Kaulasesta. Jos pidit siitä, niin jaa se myös ystävillesi ja seuraa meitä somessa. Näin saat aina tuoreimmat uutiset ja mielenkiintoisimmat tarinat suoraan feediisi. Nähdään taas pian! 😊


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *