Cha Cha Cha valloittaa maailman – Käärijän kappale tekee historiaa Spotifyssa!


Käärijän Cha Cha Cha räjäyttää Spotifyn listat – ensimmäinen suomenkielinen kappale maailman kärjessä

Mitä tekee Käärijän Cha Cha Chasta niin erityisen? No, ensinnäkin se on hauska, tarttuva ja rohkea kappale, joka yhdistää rapia, metallia ja elektronisia elementtejä. Toiseksi se on omaperäinen, luova ja persoonallinen ilmaisu Käärijän taiteesta ja identiteetistä. Kolmanneksi se on ylistyslaulu suomalaiselle kulttuurille ja kielelle, joka ei häpeile olla erilainen ja erottua joukosta.

Käärijä on 29-vuotias helsinkiläinen rap-artisti, joka julkaisi debyyttialbuminsa Fantastista vuonna 2020. Hän on tunnettu villeistä ja camp-henkisistä live-esiintymisistään. Hän julkaisi ensimmäisen singlensä Urheilujätkä vuonna 2016 ja on sen jälkeen jatkanut genrejen yhdistelyä musiikissaan. Hänen Euroviisu-edustuskappaleensa Cha Cha Cha valittiin Ylen UMK-kilpailussa helmikuussa.

Käärijän Cha Cha Chaa voi äänestää Euroviisujen finaalissa lauantaina 23. toukokuuta klo 22 alkaen Yle TV1:llä tai Areenassa. Äänestys tapahtuu ESC-sovelluksella, tekstiviestillä tai puhelimella. Suomessa ei voi äänestää omaa edustajaansa, mutta voit kannustaa muita maita valitsemaan Käärijän. Lisätietoja äänestyksestä löydät täältä.

Oletko sinäkin ihastunut Käärijän Cha Cha Chaan? Miksi se on mielestäsi niin hyvä biisi? Kerro meille mielipiteesi kommenttikentässä! Ja jos haluat kuulla lisää Käärijän musiikista, käy hänen Spotify-sivullaan ja seuraa häntä Instagramissa. Muista myös tilata mvlehti, joka tarjoaa sinulle parhaat uutiset ja analyysit Euroviisuista ja muusta viihteestä. 🎵🎶🎤👏👏👏


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *