Asiointipiste muutti kaupungintalolle ja räjäytti pankin – Näin se tarjoaa asiakkailleen yhden pysähdyksen palvelua


Mänttä-Vilppulan asiointipiste uudessa osoitteessa – Asiakkaat kiittävät monipuolista palvelua

Mänttä-Vilppulan asiointipiste on muuttanut kaupungintalolle, jossa se palvelee asiakkaita TE-toimiston, Veron, Kelan, Digi- ja väestötietoviraston sekä matkailuinfon ja löytötavaratoimiston asioissa. Asiointipiste avasi ovensa uudessa paikassa 31.7.2023, ja jo avajaispäivänä oli paljon kävijöitä.

Asiointipiste on yhden pysähdyksen palvelupiste, jossa voi hoitaa useita eri asioita samalla kertaa. Palveluneuvojat auttavat lomakkeiden täytössä ja yleisissä ongelmissa, ja tarvittaessa voi varata ajan eri toimijoiden asiantuntijoille. Asiointipisteessä on myös Kelan etäpalvelu, jossa voi puhua Kelan palveluasiantuntijan kanssa tietokoneen kuva- ja ääniyhteydellä.

Asiointipisteen sijainti kaupungintalolla on kätevä ja keskeinen. Asiointipiste on lähellä muita kaupungin palveluja, kuten kirjastoa, terveyskeskusta ja kulttuuritaloa. Asiointipisteeseen on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla, sillä parkkipaikkoja on runsaasti.

Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä ja kiitollisia asiointipisteen palveluista. Monet ovat kehuneet palveluneuvojien ystävällisyyttä, ammattitaitoa ja kärsivällisyyttä. Asiakkaat ovat myös arvostaneet sitä, että he voivat hoitaa monta asiaa kerralla ilman pitkiä jonotusaikoja tai matkoja.

Asiointipiste on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–15. Asiointipisteen osoite on Seppälän puistotie 15, 35800 MÄNTTÄ. Puhelinnumero on 03-4888 555 ja sähköpostiosoite asiointipiste@taidekaupunki.fi. Tervetuloa asiakkaaksi! 😊


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *