Valioliiga: Arsenalin kausi pilalla – Timberin nilkka murtui pahasti


Arsenalille karmivia uutisia – kesän jättihankinnan kausi ohi

Arsenal sai pahan takaiskun heti Valioliiga-kauden avauskierroksella, kun sen kesän jättihankinta Jurrien Timber loukkaantui vakavasti. Puolustaja mursi nilkkansa törmättyään Nottingham Forestin hyökkääjään ja joutui leikkaukseen. Hän on sivussa koko kauden.

Arsenal maksoi Timberistä 60 miljoonaa euroa Ajaxille ja odotti hänestä vahvistusta puolustuslinjaansa. Nyt manageri Mikel Arteta joutuu etsimään muita vaihtoehtoja, sillä Arsenalilla on puolustuspulaa. Myös Gabriel Magalhães ja Ben White ovat loukkaantuneina.

Arsenal voitti avausottelunsa Nottingham Forestia vastaan 2–1, mutta ei vakuuttanut peliesityksellään. Joukkue sai myös kritiikkiä pääsylippujen hinnoista, jotka olivat nousseet huomattavasti viime kaudesta. Arsenalin fanit ovat tuskastuneita seuran tilanteeseen ja vaativat muutoksia.

Arsenal kohtaa seuraavaksi Valioliigassa Brentfordin, joka yllätti Tottenhamin avauskierroksella. Arsenalin on parannettava peliään, jos se haluaa taistella europelipaikoista. Timberin loukkaantuminen on kova isku, mutta Arsenalin on löydettävä sisua ja ratkaisijoita joukkueestaan. 🔥


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *