Työväenmuseo Werstas houkuttelee ennätysmäärän kävijöitä upealla päänäyttelyllään – näe, koe ja opi suomalaisesta työväenhistoriasta!


Työväenmuseo Werstas rikkoi kävijäennätyksen uudella päänäyttelyllään 🎉

Tampereella sijaitseva Työväenmuseo Werstas on ollut kesän kuuma kohde. Museossa vieraili heinäkuussa lähes 10 000 ihmistä, mikä ylitti edellisen kuukausikohtaisen ennätyksen yli 2 000 kävijällä. Suosion takana on uusi päänäyttely Yhteisvoimin, joka kertoo suomalaisesta työväenhistoriasta ja yhteiskunnan rakentamisesta.

Yhteisvoimin-näyttely avattiin kesäkuun puolivälissä, ja se on saanut kiitosta sekä museovierailta että kriitikoilta. Näyttely on elämyksellinen, monipuolinen ja ajankohtainen. Se tarjoaa mahdollisuuksia kokea ja osallistua, eläytyä ja leikkiä, uppoutua ja nauttia. Näyttelyssä voi muun muassa leikkiä osuuskaupassa, katsoa tarinallisia elokuvia ja viihtyä työväentalon tunnelmassa.

Yhteisvoimin-näyttely on osa Työväenmuseo Werstaan 30-vuotisjuhlavuotta. Museo perustettiin vuonna 1993, ja se on valtakunnallisesti vastuussa suomalaisen työelämän ja sosiaalihistorian tallentamisesta. Museo sijaitsee Finlaysonin historiallisella tehdasalueella, joka on yksi Suomen merkittävimmistä teollisuusmiljöistä.

Työväenmuseo Werstas on myös koko perheen museo, johon on aina vapaa pääsy. Museossa on useita vaihtuvia ja pysyviä näyttelyitä, jotka sopivat kaikenikäisille. Esimerkiksi Teollisuusmuseossa voi tutustua tehdaskaupungin tarinoihin, Höyrykonemuseossa voi ihailla jättiläismäistä Sulzer-höyrykonetta ja Ysärissä voi palata 1990-luvun tunnelmiin.

Jos olet kiinnostunut työväenhistoriasta, yhteiskunnallisista kysymyksistä tai vain haluat viettää mukavan päivän museossa, suuntaa Työväenmuseo Werstaalle! Et tule pettymään! 😍


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *