Topi Manner jättää Finnairin ja siirtyy Elisan toimitusjohtajaksi – näin hän kommentoi yllättävää ratkaisuaan


Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner siirtyy Elisaan 🛫📱

Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner on jättänyt irtisanomisilmoituksensa lentoyhtiön palveluksesta ja siirtyy Elisa Oyj:n toimitusjohtajaksi viimeistään 1. maaliskuuta 2024. Manner jatkaa Finnairin johdossa siihen asti, kunnes hänen seuraajansa on valittu.

Miksi Manner vaihtaa alaa? 🤔

Manner kertoo tiedotteessa, että hän on ollut kiinnostunut telekommunikaatio- ja digitaalisesta alasta jo pitkään ja että hän näkee Elisassa paljon mahdollisuuksia kehittää yhtiötä ja sen liiketoimintaa.

– Elisa on vahva suomalainen yritys, joka on edelläkävijä monilla aloilla. Olen iloinen ja ylpeä, että saan mahdollisuuden johtaa tätä hienoa yhtiötä ja sen osaavaa henkilöstöä, Manner sanoo.

Manner kiittää myös Finnairia ja sen työntekijöitä upeasta matkasta, jonka hän on saanut kokea lentoyhtiön toimitusjohtajana.

– Finnair on ainutlaatuinen yritys, jolla on erityinen merkitys Suomelle ja suomalaisille. Olen erittäin kiitollinen siitä, että olen saanut olla osa tätä tiimiä ja että olemme yhdessä selvinneet haastavista ajoista.

Mitä tämä tarkoittaa Finnairille ja Elisalle? 🚀

Finnairin hallituksen puheenjohtaja Jouko Karvinen sanoo, että Manner on tehnyt erinomaista työtä Finnairin toimitusjohtajana ja että hän on luotsannut yhtiön läpi koronapandemian aiheuttaman kriisin.

– Olemme pahoillamme, että menetämme Topin, mutta samalla ymmärrämme hänen päätöksensä ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää uudessa tehtävässään. Aloittamme välittömästi uuden toimitusjohtajan etsinnän, Karvinen toteaa.

Elisan hallituksen puheenjohtaja Raimo Lind puolestaan iloitsee siitä, että Manner liittyy Elisan johtoon. Hän sanoo, että Manner on kokenut ja menestyksekäs johtaja, jolla on laaja kokemus eri toimialoilta.

– Topi Mannerilla on vahva näkemys siitä, miten Elisa voi kasvaa ja kehittyä tulevaisuudessa. Hänellä on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky innostaa ihmisiä. Uskomme, että hän on oikea henkilö jatkamaan Elisan menestystarinaa, Lind sanoo.

Manner seuraa Elisan toimitusjohtajana Veli-Matti Mattilaa, joka on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle helmikuussa 2024. Mattila on toiminut Elisan toimitusjohtajana vuodesta 2003 lähtien ja ollut yhtiön palveluksessa yli 30 vuotta.


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *