Tokmanni – Suomen suurin halpakauppaketju, josta löydät kaiken tarvitsemasi ja enemmän!


Tokmanni – Fiksun ostamisen puolesta 🛒

Tokmanni on Suomen suurin halpakauppaketju, joka tarjoaa asiakkailleen laajan ja monipuolisen valikoiman tuotteita eri elämänvaiheisiin ja eri tarpeisiin halvalla, laadukkaasti, helposti ja nopeasti. Tokmannilla on yli 200 myymälää ympäri Suomen, sekä verkkokauppa, josta voi tilata tuotteita kotiin tai noutopisteeseen. Tokmanni on tunnettu edullisista hinnoistaan, vaihtuvista tarjouksistaan ja laadukkaista omista merkeistään.

Mitä Tokmannilta löytyy? 🤔

Tokmannilta löytyy kaikkea, mitä tarvitset arkeen ja juhlaan. Voit tehdä Tokmannilla edullisia löytöjä seuraavista kategorioista:

 • Kauneus, terveys ja hyvinvointi: Meikkejä, ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita, hajuvesiä, vitamiineja, ravintolisiä, terveydenhuollon tuotteita ja paljon muuta.
 • Kodin pesu, siivous ja säilytys: Pyykinpesuaineita, astianpesuaineita, siivousvälineitä, roskapusseja, säilytyslaatikoita, koreja ja paljon muuta.
 • Vaatteet: Naisten, miesten ja lasten vaatteita eri tyyleissä ja kokoisissa. Löydät Tokmannilta myös alusvaatteet, sukat, kengät ja asusteet.
 • Keittiö: Astioita, ruoanlaittovälineitä, leivontatarvikkeita, kattiloita, pannuja, veitsiä, leikkuulautoja ja paljon muuta.
 • Käsityöt, askartelu ja toimisto: Lankoja, neulepuikkoja, virkkuukoukkuja, ompelutarvikkeita, askartelupapereita, liimoja, saksia, kyniä, vihkoja ja paljon muuta.
 • urheilu, vapaa-aika ja lemmikit: Urheiluvälineitä, -vaatteita ja -varusteita eri lajeihin: pyöräilyyn, juoksuun, hiihtoon, uintiin ja paljon muuta. Vapaa-ajan tuotteita: kirjoja, pelejä, musiikkia, elokuvia ja paljon muuta. Lemmikkitarvikkeita: ruokia, herkkuja, leluja, häkkejä, kuppeja ja paljon muuta.
 • Piha ja puutarha: Piha- ja puutarhakalusteita, -työkaluja ja -koristeita. Löydät Tokmannilta myös siemeniä, multaa, lannoitteita, kasveja ja paljon muuta.
 • Tekniikka: Kodinkoneita, elektroniikkaa, valaistusta ja sähkötarvikkeita. Löydät Tokmannilta myös puhelimia, tietokoneita, televisioita, kuulokkeita ja paljon muuta.
 • Autotarvikkeet: Autonhoitotuotteita, öljyjä, nesteitä, renkaita ja vanteita. Löydät Tokmannilta myös auton sisustustarvikkeita, turvavarusteita ja paljon muuta.

Miksi valita Tokmanni? 😍

Tokmanni on fiksun ostamisen puolesta. Tokmannilla saat enemmän vastinetta rahallesi. Tokmannilla on useita etuja asiakkailleen:

 • Tokmannin verkkokauppa: Tilaa tuotteet helposti ja nopeasti netistä. Voit valita toimitustavan: kotiinkuljetus, nouto myymälästä tai nouto pakettiautomaatista. Saat ilmaisen toimituksen yli 100 euron tilauksiin.
 • Tokmannin tarjouslehti: Tutustu Tokmannin uusimpaan tarjouslehteen netissä tai paperisena myymälässä. Löydät sieltä parhaat tarjoukset ja alennukset eri tuoteryhmistä.
 • Tokmannin omat merkit: Tokmannilla on laadukkaita omia merkkejä eri tuoteryhmissä. Esimerkiksi Dream on naisten vaatemerkki, Craftenwood on kodin sisustusmerkki ja Favora on kauneudenhoitomerkki.

Miten löytää lähin Tokmanni? 📍

Tokmannilla on yli 200 myymälää ympäri Suomen. Voit löytää lähimmän Tokmannin helposti netistä tai mobiilisovelluksesta. Voit myös katsoa Google Mapsista, missä Tokmannit sijaitsevat. Tässä on muutama esimerkki Tokmannin myymälöistä eri paikkakunnilla:

 • Tokmanni Helsinki: Helsingissä on 10 Tokmannia eri kaupunginosissa. Esimerkiksi Tokmanni Citycenter sijaitsee keskustassa Kaivokadulla ja Tokmanni Itis sijaitsee Itäkeskuksessa Itäväylällä.
 • Tokmanni Tampere: Tampereella on 6 Tokmannia eri puolilla kaupunkia. Esimerkiksi Tokmanni Kaleva sijaitsee Kalevan Prisman yhteydessä ja Tokmanni Lielahti sijaitsee Lielahden kauppakeskuksessa.
 • Tokmanni Oulu: Oulussa on 4 Tokmannia eri alueilla. Esimerkiksi Tokmanni Ideapark sijaitsee Linnanmaalla Ideaparkin kauppakeskuksessa ja Tokmanni Raksila sijaitsee Raksilan markettialueella.

Tämä oli artikkelini Tokmannista, joka on Suomen suurin halpakauppaketju. Toivottavasti pidit siitä ja sait siitä hyödyllistä tietoa. Jos haluat tietää lisää Tokmannista, voit käydä heidän verkkosivuillaan tokmanni.fi tai seurata heitä sosiaalisessa mediassa: Facebook, Instagram, Twitter, TikTok ja YouTube. Kiitos lukemisesta ja nähdään Tokmannilla! 😊


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *