Tässä on MM-rallin suurin yllättäjä – Japanin oma poika ajaa hurjaa vauhtia


Japanin MM-ralli on ollut täynnä yllätyksiä ja draamaa. Yksi suurimmista yllättäjistä on ollut Toyotan Takamoto Katsuta, joka on ajanut kotikilpailussaan loistavasti. Hän on ollut erikoiskokeilla nopein useita kertoja, ja hän on noussut kokonaistilanteessa neljänneksi.

Katsuta on 29-vuotias japanilainen rallikuski, joka on osa Toyotan nuorten kuljettajien ohjelmaa. Hän on ajanut MM-sarjassa vuodesta 2017 lähtien, mutta hän on saanut täyden kauden vasta tänä vuonna. Hän on ollut tasaisesti kymmenen parhaan joukossa, mutta hän ei ole vielä päässyt palkintopallille.

Japanin MM-ralli on ollut Katsutan läpimurto. Hän on osoittanut, että hän pystyy haastamaan kärkikuskit vaikeilla ja mutkikkailla teillä. Hän on ajanut rohkeasti ja virheettömästi, ja hän on saanut kannustusta kotiyleisöltä. Hän on myös hyötynyt Toyotan vahvasta autosta, joka on sopinut Japanin olosuhteisiin.

Katsuta on sanonut, että hän on nauttinut rallista ja että hän haluaa jatkaa samaan tapaan. Hän on myös kiittänyt Toyotan tallipäällikköä Jari-Matti Latvalaa, joka on ollut hänen mentorinsa ja opettajansa. Latvala on kehunut Katsutaa ja sanonut, että hän on Japanin oma poika, joka on tehnyt historiaa.

Takamoto Katsuta on MM-rallin suurin yllättäjä, joka on ajanut hurjaa vauhtia Japanin MM-rallissa. Hän on noussut neljänneksi kokonaistilanteessa, ja hänellä on vielä mahdollisuus nousta palkintopallille. Hän on osoittanut, että hän on tulevaisuuden tähti, joka on saanut Toyotan hymyilemään.


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *