Taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin Oppo Find N3 Flip tuo mukanaan Hasselblad-kamerat ja Watch 4 Pro -älykellon


Mitä on OnePlussan emobrändi Oppo?

  • OnePlussan emobrändi Oppo on kiinalainen älypuhelin- ja teknologiavalmistaja, joka kuuluu BBK Electronics -konserniin. Oppo on tunnettu innovatiivisista tuotteistaan, kuten nopeasta latauksesta, kameroiden suorituskyvystä ja taittuvista näytöistä.
  • Oppo on yksi maailman suurimmista älypuhelinmarkkinoista, ja se on laajentanut toimintaansa yli 40 maahan ja alueelle. Oppo on myös tehnyt yhteistyötä useiden tunnettujen brändien kanssa, kuten Lamborghini, FC Barcelona, Marvel ja Hasselblad.

Mitä ovat Oppo Find N3 Flip ja Watch 4 Pro?

  • Oppo Find N3 Flip on Oppon uusin taittuvanäyttöinen puhelin, joka seuraa Find N2 Flip -mallia. Se on simpukkatyyppinen puhelin, jossa on 6,8 tuuman sisäinen AMOLED-näyttö ja 3,26 tuuman ulkoinen AMOLED-näyttö. Puhelimessa on MediaTek Dimensity 9200 -prosessori, jopa 16 Gt RAM-muistia ja 512 Gt tallennustilaa.
  • Oppo Find N3 Flip -puhelimen erikoisuus on sen kolmoiskamera, joka sisältää 50 megapikselin pääkameran, 8 megapikselin ultralaajakulmakameran ja 32 megapikselin telekameran. Kamerat ovat Hasselblad-brändättyjä ja tukevat 10-kertaista optista zoomia. Puhelimessa on myös OnePlus-puhelimista tuttu hälytysliukusäädin.
  • Oppo Watch 4 Pro on Oppon uusin älykello, joka seuraa Watch -mallia. Se on pyöreänmuotoinen kello, jossa on 1,91 tuuman AMOLED-näyttö ja kaksi fyysistä painiketta. Kellossa on Snapdragon Wear W5 Gen1 -piiri ja BES2700 -piiri, jotka mahdollistavat sujuvan suorituskyvyn ja alhaisen virrankulutuksen.
  • Oppo Watch 4 Pro -kellon ominaisuuksiin kuuluvat sykemittari, veren happisaturaatiomittari, GPS, NFC, Wi-Fi 6E, eSIM-tuki ja vedenkestävyys. Kellossa on myös uusi ColorOS Watch -käyttöjärjestelmä, joka perustuu Android Wear OS:ään. Kello tukee langatonta latausta ja kestää jopa 14 päivää yhdellä latauksella.

Milloin ja missä Oppo Find N3 Flip ja Watch 4 Pro julkaistaan?

  • Oppo on vahvistanut, että se julkistaa Find N3 Flip -puhelimen ja Watch 4 Pro -kellon Kiinassa elokuun 29. päivänä klo 14:30 paikallista aikaa. Julkistustilaisuutta voi seurata Oppon virallisilta verkkosivuilta tai sosiaalisen median kanavilta.
  • Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, milloin ja missä Oppo Find N3 Flip ja Watch 4 Pro tulevat saataville muilla markkinoilla. On mahdollista, että ne saapuvat myös Eurooppaan ja muille alueille myöhemmin tänä vuonna tai ensi vuoden alussa.