Suvi Teräsniska sormus paljastaa avioliittonsa salat – näin hän selätti masennuksen ja huhut erostaan!


Suvi Teräsniska avaa avioliittonsa salaisuudet – näin hän selvisi sormuskohusta ja puuhääpäivästä

Laulelma Suvi Teräsniska on tunnettu kauniista äänestään ja koskettavista kappaleistaan. Hän on myös onnellisesti naimisissa taikuri Simo Aallon kanssa, jonka kanssa hänellä on kolme poikaa: Terho, Toivo ja Usko. Mutta miten heidän liittonsa voi viiden vuoden jälkeen? Ja miksi Suvi esiintyi ilman vihkisormustaan ruotsinlaivalla? Suvi kertoo nyt kaiken MV Lehdelle!

Suvi ja Simo menivät naimisiin elokuussa 2018, ja heidän häitään juhlittiin Oulussa. He olivat tavanneet jo vuonna 2010, kun Suvi oli mukana Simo Aalto Show’ssa. He rakastuivat nopeasti, ja pian he saivat ensimmäisen lapsensa. Suvi on sanonut, että Simo on hänen sielunkumppaninsa ja paras ystävänsä.

–\u2009Simo on ihana mies, joka tukee minua kaikessa. Hän on myös mahtava isä pojillemme. Meillä on samanlainen huumorintaju ja arvomaailma. Me nauramme paljon yhdessä, ja osaamme myös puhua vaikeista asioista. Meillä on vahva side, jota ei riko mikään, Suvi hehkuttaa.

Mutta kaikki ei ole aina ollut ruusuilla tanssimista. Suvi on kertonut avoimesti, että heidän liittonsa on kokenut kriisejä, jotka ovat liittyneet muun muassa työstressiin, lastenhoitoon ja parisuhteen laatuun. Hän on myös paljastanut, että hänellä oli vaikea synnytyksen jälkeinen masennus kolmannen lapsensa syntymän jälkeen.

–\u2009Oli aikoja, jolloin tuntui, että emme enää löydä toisiamme. Olimme niin väsyneitä ja kiireisiä, että emme ehtineet huomioida toisiamme. Pelkäsin, että olemme menettämässä sen kipinän, joka meillä oli alussa. Se toi suuren ahdistuksen minulle, Suvi muistelee.

Suvi sanoo, että he selvisivät kriiseistään puhumalla ja kuuntelemalla toisiaan. He myös hakivat apua ammattilaisilta ja läheisiltään. He päättivät myös tehdä enemmän asioita yhdessä ja pitää huolta parisuhteestaan.

–\u2009Olemme oppineet arvostamaan toisiamme enemmän ja näyttämään rakkauttamme pienillä teoilla. Meillä on myös oma aikamme, jolloin käymme treffeillä tai matkustamme kahdestaan. Se auttaa meitä muistamaan, miksi rakastamme toisiamme.

Suvi kertoo myös, että heidän puuhääpäivänsä oli erityinen hetki heille molemmille. He juhlivat sitä kotona lastensa kanssa, sillä Simo oli keikkareissulla. Suvi sai Simolta lahjaksi uudet vihkisormukset, jotka korvasivat ne, jotka olivat hajonneet aiemmin.

–\u2009Minulla oli niin turvonnut sormi, että jouduin leikkaamaan sormukset irti. Se oli kauheaa, sillä ne olivat niin tärkeät minulle. Mutta Simo yllätti minut uusilla sormuksilla, jotka ovat vielä kauniimmat kuin vanhat. Ne ovat symboli meidän rakkaudestamme, joka on kestänyt kaiken, Suvi kertoo liikuttuneena.

Suvi myös nauraa sille, että hänen sormustensa puuttuminen aiheutti huhuja hänen erostaan. Hän sanoo, että hän ei välitä juoruista, sillä hän tietää totuuden.

–\u2009Joku oli kysynyt Seiskalta, että olenko eronnut, kun minulla ei ollut sormusta sormessa laivakeikalla. Minä ajattelin, että voi hyvänen aika, mitä ihmiset oikein luulevat. Minulla ei ollut sormusta, koska se ei sopinut mekkooni. Ei se tarkoita mitään muuta. Jos joku haluaa tietää jotain minusta, voi tulla suoraan kysymään minulta. Enkä minä ole eronnut, en missään tapauksessa, Suvi sanoo päättäväisesti.

Suvi Teräsniska on siis onnellinen nainen, joka nauttii elämästään perheensä ja musiikkinsa kanssa. Hän on myös kiitollinen siitä, että hänellä on niin uskollisia ja ihania faneja, jotka tukevat häntä kaikessa.

–\u2009Haluan kiittää kaikkia niitä, jotka ovat olleet matkassani mukana ja antaneet minulle niin paljon rakkautta ja iloa. Te olette minulle todella tärkeitä. Toivon, että voin jatkaa laulamista ja jakaa teille tarinoitani ja tunteitani. Olette parhaita! 😍