Suvi Hartlin jätti rakkaansa 12 vuoden jälkeen – katso kuvat ja lue kaikki yksityiskohdat!


Radiojuontaja Suvi Hartlin erosi pitkäaikaisesta kumppanistaan – katso kuvat ja lue kaikki draama!

Radio Novan juontajana tunnettu Suvi Hartlin, 42, on päätynyt eroon pitkäaikaisen kumppaninsa Jussi Mäntysaaren kanssa. Asia käy ilmi Hartlinin Instagramista. Hartlin julkaisi Instagram-tilillensä mustan kuvan tekstillä ”Ero”. Hän kirjoitti kuvatekstissä: ”Tämä on ollut elämämme vaikein päätös ja olemme surullisia siitä. Olemme olleet yhdessä 12 vuotta ja kasvattaneet yhdessä ihanan lapsen. Emme halua kommentoida asiaa enempää julkisuudessa ja toivomme yksityisyyttä tässä vaikeassa tilanteessa.”

Hartlin ja Mäntysaari ovat olleet yhdessä vuodesta 2011 lähtien ja heillä on yhteinen 10-vuotias poika. Pariskunta ei koskaan mennyt naimisiin, vaikka heillä oli suunnitelmia siitä. He kertoivat Seiskalle vuonna 2023, että he olivat säästäneet häitä varten, mutta päättivät käyttää rahat matkustamiseen ja kodin remontointiin.

Hartlin on ollut viime aikoina otsikoissa monista syistä. Hän on saanut paljon huomiota seksikkäillä asuvalinnoillaan ja rohkeilla somekuvillaan. Hän on myös jakanut avoimesti lapsuutensa surullisia joulumuistojaan ja saanut tukea faneiltaan. Hän on myös ollut seksuaalisen häirinnän kohteena ja joutunut syytetyksi rikoksesta sen takia.

Hartlin on tunnettu myös hyvästä ystävyydestään toisen Radio Novan juontajan Esko Eerikäisen kanssa. He ovat juhlineet yhdessä syntymäpäiviään, bilettäneet kotonaan ja tapasivat jopa maailmantähden Robbie Williamsin Tampereella. He ovat myös ajaneet toistensa partoja pois ja antaneet toisilleen osuvia lahjoja.

Mitä mieltä olet Suvi Hartlinin erosta? Oletko yllättynyt vai odotitko sitä jo? Kerro meille mielipiteesi kommenttikentässä! 😮😢😍

Tämä artikkeli on kirjoitettu ja julkaistu https://mvlehti.org – MV Lehti. MV Lehti on Suomen rohkein ja rehellisin uutissivusto, joka kertoo sinulle kaiken, mitä muut eivät uskalla. Seuraa meitä ja pysy ajan tasalla kaikesta, mitä tapahtuu Suomessa ja maailmalla. 🙌👏👍


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *