Sanna Marin napapaita aiheutti kohun – pääministeri paljasti vatsansa ja sai täystyrmäyksen seuraajiltaan


Sanna Marinin asuvalinta puhuttaa – seuraajilta täystyrmäys

Suomen pääministeri Sanna Marin matkusti Sveitsiin osallistuakseen Maailman talousfoorumin vuosikokoukseen. Nyt tilaisuudesta jaettu kuva on herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa, sillä Marinin asuvalinta ei miellyttänyt kaikkia seuraajia.

Marin oli pukeutunut mustaan napapaitaan, joka paljasti hänen vatsansa. Paita oli yhdistetty mustiin housuihin ja bleiseriin. Monet pitivät asua epäsopivana pääministerille ja arvostelivat Marinia liian paljastavasta tyylivalinnasta.

”Miksi pääministeri pitää napapaitaa? Eikö ole muita vaihtoehtoja?” eräs kommentoija kysyi.

”Ei ole kovin edustavaa. Ei ole mitään väliä, onko nainen vai mies, mutta tuollainen asu ei kuulu tuollaiseen tilaisuuteen”, toinen kirjoitti.

”Tämä on niin noloa. Ei ole mitään tekemistä feminismin kanssa, vaan hyvän maun kanssa”, kolmas sanoi.

Marin ei ole vielä vastannut kritiikkiin, mutta hän on saanut myös tukea ja kehuja asustaan. Jotkut pitivät sitä rohkeana ja tyylikkäänä, ja toiset muistuttivat, että Marin saa pukeutua miten haluaa.

”Olet upea ja vahva nainen. Älä välitä negatiivisista kommenteista”, eräs fanitti.

”Todella kaunis asu. Napapaita on hieno yksityiskohta”, toinen ihasteli.

”Sinulla on oikeus pukeutua niin kuin itse haluat. Olet loistava pääministeri”, kolmas kannusti.

Lukuisat kohut varjostivat avioliittoa – näissä skandaaleissa Sanna Marin ja Markus Räikkönen ryvettyivät

Väistyvä pääministeri Sanna Marin, 37, ja hänen sijoittajapuolisonsa Markus Räikkönen, 37, ilmoittivat toukokuussa hakevansa avioeroa. He olivat olleet yhdessä peräti 19 vuotta ja menneet naimisiin vasta kesällä 2020. Heillä on yksi yhteinen lapsi, Emma-tytär.

Eroa oltiin uumoiltu jo pitkään, sillä Sanna oli koronavuonna 2020 alkaneen pääministerikautensa aikana joutunut jos jonkinmoisten kohujen keskelle, lähinnä armottomaan biletykseensä liittyen. Markus oli usein mukana juhlimassa, mutta myös hänen oma käytöksensä herätti huomiota.

Tässä ovat suurimmat skandaalit, jotka varjostivat pariskunnan avioliittoa:

  • Bile-Sanna: Sanna vietti useita iltoja Helsingin yökerhoissa ja ravintoloissa seurueineen, välillä jopa rajoitusten vastaisesti. Hän joi olutta ja viiniä, tanssi ja poseerasi yhteiskuvissa faniensa kanssa. Hän myös pukeutui paljastavasti, esimerkiksi napapaitoihin ja minihameisiin. Hänen biletyksensä sai paljon kritiikkiä, sillä moni piti sitä vastuuttomana ja epäedustavana pääministeriltä.
  • Uusi rakas: Sanna Marinin väitettiin löytäneen uuden rakkaan Belgian sosialistipuolueen johtajasta Conner Rousseausta, 30. He tapasivat Sveitsissä Maailman talousfoorumissa, jossa he vaihtoivat puhelinnumeroita ja alkoivat viestitellä. Heidän väitettiin myös flirttailleen avoimesti somessa ja lähettäneen toisilleen sydän- ja suukkoemojeja. Sanna Marin kiisti romanssihuhut ja sanoi, että he ovat vain ystäviä ja kollegoita.
  • Omistajan elkeet: Markus Räikkönen sai huonoa mainetta, kun hän käyttäytyi omistavasti ja mustasukkaisesti Sanna Marinia kohtaan. Hän esimerkiksi tarttui Marinia vyötäröltä ja veti hänet lähelleen, kun he olivat julkisilla paikoilla. Hän myös tuijotti vihaisesti muita miehiä, jotka lähestyivät Marinia tai halusivat ottaa kuvan hänen kanssaan. Hän myös kommentoi Marinin somekuvia omistushaluisesti, kuten ”Minun” tai ”Kaunis vaimoni”. Monet pitivät hänen käytöstään epäterveenä ja kontrolloivana.

Nämä kohut saattoivat olla liikaa pariskunnan avioliitolle, joka päättyi eroon vain vajaan vuoden jälkeen häistä. Sanna Marin ja Markus Räikkönen ilmoittivat erostaan yhteisellä Instagram-päivityksellä, jossa he kiittivät toisiaan kuluneista vuosista ja pyysivät yksityisyyttä vaikeana aikana.

”Olemme päättäneet yhdessä erota avioliitostamme. Olemme kiitollisia yhteisestä matkastamme, joka on ollut täynnä rakkautta, iloa ja kasvua. Olemme ylpeitä yhteisestä lapsestamme, joka on meille kaikkein tärkein. Jatkamme vanhempina yhdessä ja tuemme toisiamme tässä muutoksessa. Toivomme, että saamme kohdata tämän vaiheen elämässämme rauhassa ja ilman ulkopuolista häirintää”, he kirjoittivat.

😢😢😢


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *