Sanna Marin kohu: pääministeri tanssi intiimisti missikaunottaren kanssa – katso kuumat kuvat!


Markus Räikkönen näyttää upealta uusissa kuvissa – katso, miten pääministerin ex-mies hurmaa somessa! 😍

Markus Räikkönen on pääministeri Sanna Marinin entinen puoliso, josta tuli tunnettu, kun Marin nousi Suomen nuorimmaksi pääministeriksi vuonna 2019. Pariskunta erosi toukokuussa 2023 yhteisymmärryksessä ja kertoi olevansa edelleen parhaita ystäviä ja rakastavia vanhempia tyttärelleen Emmalle.

Räikkönen on koulutukseltaan merkonomi ja työskentelee sijoittajana pääomasijoitusyhtiö Headlinessa. Hän on myös entinen jalkapalloilija, joka pelasi Ilveksessä ja Tampereen Pallo-Veikoissa. Räikkönen on aina ollut kiinnostunut yritystoiminnasta ja halunnut auttaa yrittäjiä.

Räikkönen ei ole ollut paljon julkisuudessa, mutta hän on aktiivinen somessa, jossa hän jakaa kuvia elämästään ja harrastuksistaan. Hän on myös saanut paljon ihailua ulkonäöstään ja tyylistään. Räikkönen poseeraa usein kuin miesmalli, joka osaa valita oikeat asusteet ja kampauksen tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Markus Räikkönen loistaa valkoisessa paidassa ja farkuissa

Yksi Räikkösen uusimmista kuvista on saanut somessa paljon tykkäyksiä ja kommentteja. Kuvassa Räikkönen hymyilee leveästi valkoisessa kauluspaidassa ja tummansinisissä farkuissa. Hän pitää kädessään lasia, jossa on jotain punaista juomaa. Taustalla näkyy kaunis maisema.

Kuva on otettu ilmeisesti jossain ulkomailla, sillä Räikkönen kirjoittaa kuvatekstissä: ”Cheers from somewhere sunny ☀️”. Monet seuraajat ovat ihastuneet Räikkösen iloiseen ilmeeseen ja rentoon olemukseen. He kehuvat häntä muun muassa ”komeaksi”, ”söpöksi” ja ”trendikkääksi”.

Markus Räikkönen näyttää tyylikkäältä mustassa takissa ja huivissa

Toinen kuva, joka on kerännyt paljon huomiota, on otettu Helsingissä. Kuvassa Räikkönen kävelee kadulla mustassa takissa ja harmaassa huivissa. Hänellä on päässään musta pipo ja silmillään tummat aurinkolasit. Hän katsoo suoraan kameraan ja näyttää itsevarmalta ja coolilta.

Kuva on saanut yli tuhat tykkäystä ja kymmeniä kommentteja. Monet vertaavat Räikköstä James Bondiin tai Jason Bourneen. He ihailevat hänen karismaattista katsettaan ja eleganttia asuvalintaansa. He myös ihmettelevät, miten hän voi näyttää niin hyvältä Suomen talvessa.

Markus Räikkönen hurmaa sinisessä neuleessa ja ruskeassa takissa

Kolmas kuva, joka on saanut somessa paljon positiivista palautetta, on otettu Tampereella. Kuvassa Räikkönen istuu penkillä sinisessä neuleessa ja ruskeassa takissa. Hän pitää kädessään kahvikuppia ja hymyilee herttaisesti. Hänen hiuksensa ovat hieman tuulessa ja hänen silmänsä loistavat.

Kuva on saanut yli 800 tykkäystä ja useita kommentteja. Monet kehuvat Räikköstä ”sulavaksi”, ”viehättäväksi” ja ”sympaattiseksi”. He myös sanovat, että hän näyttää onnelliselta ja tyytyväiseltä. He toivovat hänelle kaikkea hyvää ja kysyvät, onko hän löytänyt uuden rakkauden.

Markus Räikkönen on somen suosikki – katso kuvat ja ymmärrät miksi! 😍

Markus Räikkönen on pääministeri Sanna Marinin ex-mies, joka on noussut somessa suosituksi komean ulkonäkönsä ja tyylikkään pukeutumisensa ansiosta. Hän poseeraa usein kuin miesmalli, joka osaa valita oikeat asusteet ja kampauksen tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hän myös hymyilee leveästi ja näyttää iloiselta ja rentoutuneelta.

Räikkönen jakaa somessa kuvia elämästään ja harrastuksistaan. Hän on kiinnostunut yritystoiminnasta, urheilusta ja matkustamisesta. Hän on myös rakastava isä tyttärelleen Emmalle, jonka kanssa hän viettää aikaa yhdessä. Hän on edelleen hyvissä väleissä Marinin kanssa, jonka kanssa hän erosi toukokuussa 2023.

Räikkösen kuvat ovat saaneet somessa paljon tykkäyksiä ja kommentteja. Monet seuraajat ovat ihastuneet hänen karismaattiseen katseeseensa ja eleganttiin asuvalintaansa. He ihailevat hänen viehätysvoimaansa ja sympaattisuuttaan. He myös ihmettelevät, miten hän voi näyttää niin hyvältä Suomen talvessa.

Tässä artikkelissa esittelemme kolme Räikkösen kuvaa, jotka ovat keränneet somessa paljon huomiota. Katso kuvat ja ymmärrät, miksi Räikkönen on somen suosikki!