Bruins varmisti tulevaisuutensa tekemällä jatkosopimukset nuorten lupauksiensa kanssa


Boston Bruins varmisti kaksi nuorta lupausaan

Boston Bruins on tehnyt **jatkosopimukset** maalivahtinsa **Jeremy Swaymanin** ja hyökkääjä **Trent Fredericin** kanssa. Swaymanin sopimus on yksivuotinen ja arvoltaan 3,475 miljoonaa dollaria, kun taas Fredericin sopimus on kaksivuotinen ja arvoltaan 4,6 miljoonaa dollaria.

Swayman, 24, oli viime kaudella yksi NHL:n parhaista maalivahdeista. Hän voitti yhdessä Linus Ullmarkin kanssa **Jennings Trophyn**, joka annetaan vähiten maaleja päästäneelle maalivahtikaksikolle. Swayman pelasi 40 runkosarjaottelua, joissa hän torjui 92 prosentin varmuudella ja piti maalikeskiarvonsa 2,27:ssa. Hän oli myös Bruinsin ykkösvahti pudotuspeleissä, joissa hän pelasi 11 ottelua.

Frederic, 25, oli viime kaudella Bruinsin luottopelaaja alaketjuissa. Hän pelasi 79 runkosarjaottelua, joissa hän teki uransa parhaat tehot: 17 maalia ja 14 syöttöä. Hän oli myös joukkueensa paras plus-miinus-tilastossa lukemalla +28. Frederic tunnetaan myös fyysisestä pelityylistään ja tappelutaidoistaan.

Bruinsin GM Don Sweeney oli tyytyväinen saadessaan molemmat pelaajat allekirjoittamaan sopimukset ennen **arbitraatiota**, joka olisi voinut johtaa korkeampiin palkkoihin tai pelaajien menettämiseen. Sweeney kehui Swaymania ”tulevaisuuden tähtimaalivahdiksi” ja Fredericiä ”monipuoliseksi ja energiseksi hyökkääjäksi”.

Bruins on tehnyt tänä kesänä useita muitakin liikkeitä joukkueensa vahvistamiseksi. Se hankki muun muassa hyökkääjät **Taylor Hallin** ja **Nick Folignon**, puolustajan **Ian Mitchellin** sekä maalivahdin **Tuukka Raskin**. Joukkueen kapteeni **Patrice Bergeron** ilmoitti kuitenkin lopettavansa uransa, mikä jätti suuren aukon Bruinsin keskikaistalle.

Bruins on yksi NHL:n menestyneimmistä seuroista, jolla on kuusi **Stanley Cupia** ja 20 divisioonavoittoa. Viime kaudella se sijoittui Itäisen konferenssin toiseksi, mutta putosi pudotuspelien toisella kierroksella Florida Panthersille seitsemässä ottelussa.

Onko sinulla mielipidettä Bruinsin sopimuksista tai muista siirroista? Kerro se meille kommenttikentässä! 👇 Ja jos pidit tästä artikkelista, jaa se ystävillesi tai suosittele sitä muille! 👍