Salkkarit-tähdet kertovat kesästään ja Laiteloiden syksystä – mitä tapahtuu Ismolle, Kallelle ja Aarolle?


Salatut elämät -sarjan suosikkihahmoihin kuuluvat Laitelan perheen jäsenet Ismo, Kalle ja Aaro. Heitä näyttelevät Esko Kovero, Ronja Alatalo ja Pete Lattu palasivat kesälomiltaan ja kertoivat MTV Uutiset Livessä, millaista heidän kesänsä oli ja mitä he odottavat syksyltä.

  • Esko Kovero sanoi, että hän vietti kesän mökillään ja nautti luonnosta ja rauhasta. Hän myös kertoi, että hänen roolihahmonsa Ismo joutuu syksyllä vaikeuksiin rahojensa kanssa ja joutuu tekemisiin hämäräperäisten ihmisten kanssa.
  • Ronja Alatalo kertoi, että hän matkusti kesällä muun muassa Italiaan ja Kreikkaan. Hän sanoi, että hänen roolihahmonsa Kalle on syksyllä edelleen rakastunut Taleen, mutta heidän suhteensa kohtaa haasteita. Hän myös paljasti, että Kalle saa uuden työpaikan.
  • Pete Lattu sanoi, että hän oli kesällä mukana teatteriproduktiossa ja vietti aikaa perheensä kanssa. Hän sanoi, että hänen roolihahmonsa Aaro on syksyllä edelleen yhdessä Elinan kanssa, mutta heidän välillään on jännitteitä. Hän myös lupasi, että Aaro tulee tekemään jotain yllättävää.

Salkkarit-tähdet palasivat kesälaitumilta – Esko Kovero, Ronja Alatalo ja Pete Lattu kertovat, miltä Laiteloiden syksy näyttää – MTVuutiset.fi


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *