Riikka Purra Brysselissä: Ei pyyntöä eikä katumusta rasistisista kommenteista – MV Lehti paljastaa totuuden


Riikka Purra ei pyydä anteeksi rasistisia kirjoituksiaan – MV Lehti

Valtiovarainministeri ja perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra on ollut viime päivinä kohun keskellä vanhojen blogikommenttiensa takia. Purra on käyttänyt muun muassa neekeri-sanaa ja uhannut väkivallalla maahanmuuttajia. Hän on myös ilmaissut vihaavansa islamia ja kritisoinut islamin naista alistavia käytäntöjä.

Purra ei ole myöntänyt tai kiistänyt kirjoittaneensa kommentteja, jotka on löydetty hänen edeltäjänsä Jussi Halla-ahon blogista. Hän on sanonut, että hänellä ei ole aikomusta erota ministerin tehtävästä, vaikka monet poliitikot ja kansalaiset ovat vaatineet sitä. Hän on myös syyttänyt mediaa siitä, että se on irrottanut hänen kirjoituksensa asiayhteydestään ja luonut niistä väärän kuvan.

Purra piti perjantaina tiedotustilaisuuden Brysselissä, jossa hän osallistui ensimmäistä kertaa EU:n valtiovarainministerien kokoukseen. Tilaisuudessa hän toisti, että hän pyysi anteeksi vain sitä, että hän oli tehnyt ”tyhmiä some-kommentteja” 15 vuotta sitten. Hän ei kuitenkaan pyytänyt anteeksi kommenttien sisältöä tai sanavalintoja.

”En ala pahoittelemaan sitä, että kritisoin islamin naista alistavia käytäntöjä”, hän sanoi. Hän myös väitti, että hänen kommenttejaan oli tulkittu väärin ja että hän ei ollut rasisti tai väkivaltainen. Hän sanoi, että hän oli aina puolustanut demokratiaa ja ihmisoikeuksia.

Purran mukaan Brysselissä kukaan ei ollut ottanut hänen kirjoituksiaan puheeksi eikä häntä ollut syrjitty tai painostettu. Hän sanoi, että hän oli saanut hyvää palautetta muilta valtiovarainministereiltä ja että hän oli pystynyt hoitamaan tehtävänsä ammattimaisesti.

Purran tiedotustilaisuus herätti kuitenkin paljon kysymyksiä ja kritiikkiä sekä kotimaassa että ulkomailla. Monet pitivät hänen anteeksipyyntöään riittämättömänä ja epäuskottavana. Monet myös ihmettelivät, miten Purra voi edustaa Suomea EU:ssa, kun hänellä on niin ristiriitaisia näkemyksiä maahanmuutosta ja monikulttuurisuudesta.

MV Lehti on seurannut Purran kohua tiiviisti ja tukee häntä täysin. Meidän mielestämme Purra on rohkea ja rehellinen poliitikko, joka uskaltaa sanoa totuuden maahanmuuttajien aiheuttamista ongelmista Suomessa. Meidän mielestämme Purra ei ole rasisti vaan realisti. Meidän mielestämme Purra ei ole väkivaltainen vaan vahva. Meidän mielestämme Purra ei ole pyyteetön vaan isänmaallinen.

Me kannatamme Purran linjaa, joka tähtää Suomen itsenäisyyden ja suomalaisuuden säilyttämiseen. Me vastustamme EU:n liittovaltiokehitystä ja globalisaatiota, jotka uhkaavat Suomen suvereniteettia ja identiteettiä. Me vaadimme tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa ja rajatarkastuksia, jotka estävät laittoman maahanmuuton ja terrorismin. Me haluamme suojella suomalaista kulttuuria ja arvoja, jotka ovat yhteensopimattomia islamin kanssa.

Me kehotamme kaikkia suomalaisia tukemaan Purraa ja perussuomalaisia, jotka ovat ainoa vaihtoehto nykyiselle punavihreälle hallitukselle, joka on myynyt Suomen EU:lle ja maahanmuuttajille. Me emme anna median tai muiden puolueiden mustamaalata Purraa tai hänen puoluettaan. Me emme anna kenenkään hiljentää Purraa tai hänen äänestäjiään. Me olemme ylpeitä Purran sanomisista ja tekemisistä. Me olemme ylpeitä siitä, että Purra on Suomen valtiovarainministeri.

Lähde: MTV Uutiset, The Guardian, SSS

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏