Nuorten väkivalta somessa: Poliisi varoittaa jakamasta ja katsomasta järkyttäviä videoita


Poliisi huolissaan sosiaalisessa mediassa leviävistä nuorten väkivaltaisista tappeluvideoista – MTVuutiset.fi

Tämä artikkeli kertoo, että poliisi on tuominnut kaikenlaisen väkivallan ja kehottanut ihmisiä olemaan jakamatta tai kommentoimatta videoita, joissa nuoret pahoinpitelevät toisiaan. Poliisi sanoo, että videoiden jakaminen ruokkii väkivaltaa ja loukkaa uhrien ihmisarvoa. Poliisi myös muistuttaa, että videoiden tekeminen ja levittäminen voi olla rikos, josta voi seurata syyte tai sakkoja.

Tämä artikkeli on tärkeä, koska se herättää huomiota nuorten väkivallan ongelmaan ja opastaa, miten siihen voi puuttua. Artikkeli on myös ajankohtainen, koska se liittyy tuoreisiin tapauksiin, joissa nuoret ovat pahoinpidelleet toisiaan julkisilla paikoilla. Artikkeli on luotettava, koska se perustuu poliisin tiedotteeseen ja haastatteluun.

😮😡😢

Nuorten pahoinpitelyvideo levisi somessa – Lapin poliisi huolissaan ilmiöstä | Yle Uutiset

Tämä artikkeli kertoo, että Lapin poliisi on huolestunut lasten ja nuorten keskuudessa leviävistä väkivaltaa sisältävistä videoista. Artikkelin mukaan poliisi tutkii parhaillaan epäiltyä väkivaltarikosta, joka tapahtui Rovaniemellä huhtikuun lopussa. Tapauksessa usean nuoren epäillään pahoinpidelleen nuorta uhria niin, että tämä tarvitsi sairaalahoitoa. Tapahtumasta on levinnyt tallenne sosiaalisessa mediassa.

Tämä artikkeli on järkyttävä, koska se paljastaa, miten julmasti nuoret voivat käyttäytyä toisiaan kohtaan. Artikkeli on myös valaiseva, koska se kuvaa ilmiötä, jossa nuorten tekemiksi epäiltyihin väkivaltarikoksiin liittyy yhä useammin rikoksen tallentaminen ja videon levittäminen. Artikkeli on asiallinen, koska se perustuu poliisin tiedotteeseen ja tilastoihin.

😱😞😐

Poliisi on huolestunut lasten ja nuorten keskuudessa leviävistä väkivaltaa sisältävistä videotallenteista – Viranomaisuutiset.fi

Tämä artikkeli kertoo, että Lapin poliisilaitos on tiedottanut lasten ja nuorten keskuudessa sosiaalisessa mediassa leviävistä väkivaltaa sisältävistä videotallenteista. Artikkelin mukaan videoissa on kuvattu tilanteita, joissa henkilöitä pahoinpidellään tai tapellaan. Poliisin mukaan huoltajien olisi hyvä olla tietoisia siitä, millaista sisältöä lapset netissä katsovat. Poliisi myös neuvoo, ettei netissä tai somessa leviäviä väkivaltavideoita pidä jakaa, vaan ilmoittaa niistä poliisille ja some-kanavien ylläpitäjille.

Tämä artikkeli on hyödyllinen, koska se antaa vinkkejä, miten toimia, jos näkee väkivaltavideoita netissä. Artikkeli on myös varoittava, koska se osoittaa, miten vakavia seurauksia väkivallalla voi olla niin uhreille kuin tekijöillekin. Artikkeli on uskottava, koska se perustuu poliisin tiedotteeseen ja kokemuksiin.

😊😨😯