Nokian kirkko uudistuu – seurakuntatoimisto yhdistää voimansa


Nokian seurakunnan kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto ovat nyt seurakuntatoimisto

Nokian seurakunnassa on tapahtunut organisaatiomuutos, joka näkyy ulospäin uutena nimenä: seurakuntatoimisto. Tämä tarkoittaa sitä, että entiset kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto ovat yhdistyneet yhdeksi toiminnalliseksi kokonaisuudeksi. Muutos ei vaikuta seurakunnan asiakaspalveluun tai asiointiaikoihin, vaan niissä pysytään entisellään.

Seurakuntatoimistossa voi edelleen sopia kirkollisista toimituksista, kuten ristiäisistä, häistä ja hautajaisista. Virkatodistus-, sukuselvitys- ja sukututkimustilaukset tehdään Tampereen aluekeskusrekisterin kautta, johon Nokian seurakunta kuuluu.

Seurakuntatoimiston yhteystiedot ovat:

Valkamankatu 2 A, 37100 Nokia

Avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 9–13

03 280 4111

nokian.kirkkoherranvirasto@evl.fi

taloustoimisto.nokia@evl.fi

Nokian seurakunnan Y-tunnus on 0205724-6

Artikkelissa haastatellaan myös seurakunnan talousjohtajaa Taina Tuohimaata, joka kertoo muutoksen taustoista ja tavoitteista. Hänen mukaansa muutos on osa seurakunnan toiminnan kehittämistä ja tehostamista, joka vastaa nykyajan haasteisiin ja tarpeisiin. Muutos myös selkeyttää seurakunnan hallintoa ja johtamista sekä parantaa työntekijöiden työhyvinvointia.

Toivottavasti tämä artikkeli oli sinulle hyödyllinen ja kiinnostava. Jos haluat lukea koko artikkelin, voit klikata tästä linkistä1. Jos haluat tietää lisää Nokian seurakunnasta tai sen toiminnasta, voit vierailla heidän nettisivuillaan2. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa aiheesta, voit jättää viestin minulle. Olen aina iloinen kuullessani sinulta. 😊


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *