Metsäkylän peräkonttikirppis tarjoaa hauskaa koko perheelle – Tässä viisi syytä osallistua sunnuntaina


Metsäkylän kylätalolla järjestetään sunnuntaina 3. syyskuuta perinteinen peräkonttikirppis, jossa voi tehdä löytöjä ja nauttia mukavasta tunnelmasta. Peräkonttikirppis on oiva tilaisuus tutustua Metsäkylän kyläyhteisöön ja sen tarjontaan. Tässä viisi syytä, miksi kannattaa lähteä mukaan:

  1. Voit tehdä edullisia ostoksia ja myydä omia tavaroitasi. Peräkonttikirppikselle voi tulla myymään omia ylimääräisiä tavaroitaan tai ostamaan muiden myyjiä kiinnostavia esineitä. Kirpputorilla voi tehdä hyviä kauppoja ja löytää uusia aarteita.
  2. Voit nauttia herkullisesta kahvilasta ja grillistä. Kirpputorin yhteydessä toimii kahvila, josta voi ostaa kahvia, teetä, mehua, pullaa, munkkeja ja muita leivonnaisia. Lisäksi grillistä saa makkaraperunoita, hampurilaisia ja muita grilliherkkuja. Voit siis täyttää vatsasi ja nauttia hyvästä seurasta.
  3. Voit osallistua arvontaan ja voittaa palkintoja. Kirpputorilla järjestetään myös arvonta, jossa on mahdollisuus voittaa erilaisia palkintoja, kuten lahjakortteja, tuotekoreja ja elokuvalippuja. Arvontaliput maksavat vain euron kappaleelta, ja tuotto menee Metsäkylän kylätalon ylläpitoon.
  4. Voit viihdyttää lapsia monipuolisilla aktiviteeteilla. Kirpputorilla on paljon tekemistä myös lapsille, kuten pomppulinna, poniratsastus, kasvomaalaus, onginta ja ilmapalloeläimet. Lapset voivat myös leikkiä kylätalon leikkipaikalla tai pelata pelejä sisällä.
  5. Voit tutustua Metsäkylän historiaan ja nykypäivään. Kirpputorilla on mahdollisuus tutustua Metsäkylän kylähistoriaan ja nykyiseen toimintaan. Kylätalolla on esillä valokuvia ja esineitä menneiltä vuosikymmeniltä, ja kyläläiset kertovat mielellään tarinoita kylän elämästä.

Metsäkylän peräkonttikirppis on siis loistava tapa viettää sunnuntaipäivää koko perheen voimin. Kirpputori alkaa klo 10 ja päättyy klo 14, ja paikalle pääsee helposti autolla tai bussilla. Tervetuloa!


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *