Meghan Markle katosi julkisuudesta – asiantuntija paljastaa yllättävän syyn!


Miksi herttuatar Meghan on ollut niin hiljaa? Asiantuntija paljastaa mahdollisen syyn

Herttuatar Meghan on ollut poissa julkisuudesta jo useita viikkoja. Viimeksi hänet nähtiin heinäkuun alussa, kun hän ja prinssi Harry osallistuivat prinsessa Dianan patsaan paljastustilaisuuteen Lontoossa. Sen jälkeen pariskunta on pysytellyt visusti piilossa Kalifornian kodissaan, eikä heistä ole kuulunut juuri mitään.

Miksi Meghan on katoillut? Onko hänellä jotain salattavaa? Vai onko hän vain nauttimassa perhe-elämästä kahden lapsensa, Archien ja Lilibetin, kanssa? Kuninkaallinen asiantuntija Katie Nicholl kertoo MTV Uutisille, että herttuattaren hiljaisuudelle saattaa olla erityinen syy.

”Meghan on ollut hyvin tietoinen siitä, että kaikki silmät ovat olleet hänen ja Harryn päällä tänä vuonna. He ovat tehneet useita paljastuksia ja kohauttaneet kuninkaallista perhettä ja yleisöä. Meghan on halunnut antaa tilaa Harrylle, jotta hän voi käsitellä menneisyytensä traumoja ja rakentaa suhdettaan veljeensä Williamiin”, Nicholl sanoo.

Nicholl uskoo, että Meghan on myös halunnut pitää matalaa profiilia siksi, että hän ei halua varastaa huomiota Harryn tärkeiltä projekteilta, kuten hänen omaelämäkerraltaan, joka julkaistaan ensi vuonna. ”Meghan tietää, että Harryn kirja on hänen elämänsä suurin työ ja hän haluaa tukea häntä siinä. Hän ei halua luoda lisää draamaa tai kohua heidän ympärilleen”, Nicholl sanoo.

Nicholl arvelee, että Meghan palaa julkisuuteen syksyllä, kun hänellä on omia työprojekteja edessään. Herttuatar on muun muassa tuottamassa animaatiosarjaa Netflixille ja kirjoittanut lastenkirjan The Bench. ”Meghan ei ole lopettanut työntekoa kokonaan, vaan hän on tehnyt sitä taustalla. Hänellä on paljon ideoita ja suunnitelmia, joita hän haluaa toteuttaa. Hän ei ole kadonnut pysyvästi, vaan hän vain odottaa oikeaa aikaa palata valokeilaan”, Nicholl sanoo.

Nicholl lisää, että Meghanilla ja Harrylla on edelleen vahva yhteys kuninkaallisiin, vaikka he ovatkin eronneet virallisista tehtävistään. He ovat esimerkiksi lähettäneet syntymäpäivätervehdyksiään kuningatar Elisabetille, prinssi Charlesille ja Camillalle sekä prinssi Georgeille. ”He ovat edelleen osa kuninkaallista perhettä ja he välittävät heistä. He eivät ole katkaisseet kaikkia siteitä, vaan he yrittävät löytää tasapainon uuden ja vanhan elämänsä välillä”, Nicholl sanoo.

👑👑👑


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *