Kauniaisissa puukotettu nainen yritti paeta naapuriin, mutta kuoli ulko-ovella


Kauniaisissa Lippajärvellä tapahtui maanantaina kauhistuttava henkirikos, jossa 40-vuotias nainen puukotettiin kuoliaaksi. Nainen yritti hakea turvaa naapurista, mutta lyyhistyi tämän ulko-oven viereen. Naapurin poika soitti hätänumeroon, mutta apu ei ehtinyt ajoissa.

Poliisi on ottanut kiinni epäillyn tekijän, joka on naisen entinen aviomies. Mies on 42-vuotias ja asuu samassa taloyhtiössä uhrin kanssa. Poliisi tutkii tapausta murhana, koska teko oli suunnitelmallinen ja erityisen raaka.

Uhri ja epäilty olivat eronneet jo aiemmin, mutta heillä oli yhteisiä lapsia. Poliisin mukaan epäilty oli vainonnut ja uhkaillut uhria pitkään. Uhri oli hakenut lähestymiskieltoa, mutta se ei ollut vielä astunut voimaan.

Tapahtuma on järkyttänyt koko Kauniaisten kaupunkia, jossa henkirikokset ovat harvinaisia. Kaupunginjohtaja Christoffer Masar sanoo, että kaupunki tarjoaa tukea ja apua sekä uhrin omaisille että muille asukkaille. Hän kehottaa ihmisiä olemaan yhteydessä viranomaisiin, jos he tuntevat olonsa turvattomaksi.


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *