J&B – kohtauksia eräänlaisesta avioliitosta: Jörn Donnerin leski avaa miehensä uskottomuuden ja kostaa tuhkalla


Jörn Donnerin leski paljastaa miehensä salaisen suhteen ja kostaa sirottamalla tuhkaa kompostiin

Jörn Donner oli tunnettu suomalainen kirjailija, elokuvaohjaaja, poliitikko ja kulttuurivaikuttaja, joka kuoli tammikuussa 2020. Hän oli naimisissa Bitte Westerlundin kanssa lähes 40 vuotta, mutta heidän avioliittonsa ei ollut onnellinen. Westerlund kertoo uudessa kirjassaan, että Donnerilla oli pitkä salasuhde toisen naisen kanssa, josta hän sai tietää vasta miehensä kuoleman jälkeen.

Westerlund löysi Donnerin päiväkirjat ja kirjeet, joista selvisi, että hän oli rakastunut ruotsalaiseen toimittajaan nimeltä Anna. He olivat tavanneet 1980-luvulla ja pitäneet yhteyttä vuosikymmenien ajan. Donner oli jopa suunnitellut jättävänsä Westerlundin Annan takia, mutta ei koskaan toteuttanut aikeitaan.

Westerlund sanoo, että hän oli järkyttynyt ja loukkaantunut Donnerin petoksesta. Hän päätti kostaa miehelleen sirottamalla osan hänen tuhkastaan kompostiin. Hän sanoo, että hän ei ole katkera, mutta vähän vihainen. Hän haluaa myös kertoa totuuden Donnerista ja heidän suhteestaan kirjassaan, joka on nimeltään J&B: Jörn Donnerin ja Bitte Westerlundin avioliitto.

Kirja on saanut paljon huomiota mediassa ja herättänyt kiinnostusta Donnerin elämään ja persoonaan. Westerlund sanoo, että hän ei halua mustamaalata Donneria, vaan näyttää hänet ihmisenä, jolla oli hyviä ja huonoja puolia. Hän sanoo myös, että hän rakasti Donneria, mutta ei enää kaipaa häntä.


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *