Jääkiekon MM-kisat 2023 Suomessa ja Latviassa – näin seuraat kiekkohuippujen taistelua!


Jääkiekon MM-kisoissa 2023 luvassa huippujännitystä ja kotikenttäetua

Jääkiekon MM-kisat 2023 ovat suomalaisille erityisen mielenkiintoiset, sillä Suomi pääsee isännöimään kahdet MM-kilpailut seuraavan kahden vuoden sisällä. Vuonna 2024 Suomi järjestää alle 18-vuotiaiden poikien MM-kisat ja vuonna 2023 miesten MM-kisat yhdessä Latvian kanssa. IIHF on julkaissut 2023 Jääkiekon MM-kisojen lohkojaon ja virallisen otteluohjelman, josta selviää, että Suomi kohtaa alkulohkossaan muun muassa Yhdysvallat, Ruotsin ja Saksan.

MM-kisoissa on luvassa huippujännitystä ja kotikenttäetua, sillä puolustava maailmanmestari Suomi avaa turnauksensa Yhdysvaltoja vastaan Tampereella perjantaina 12. toukokuuta. Tampereen Kansi Areena on uusi ja moderni monitoimihalli, joka tarjoaa loistavat puitteet kiekkofaneille. MVlehti on seurannut tiiviisti areenan rakentamista ja raportoi kisojen aikana kaikki kuumimmat uutiset ja tunnelmat paikan päältä.

MM-kisoissa nähdään myös muita mielenkiintoisia otteluita, kuten naapurien kohtaaminen Slovakia–Tshekki Riian avausottelussa sekä isäntämaa Latvia–Kanada -matsi. Riika-areena on Latvian suurin sisähalli, joka vetää yli 10 000 katsojaa. Latvialaiset ovat tunnettuja kiekkohulluudestaan ja he kannustavat joukkuettaan intohimoisesti. Ylen kommentissa todetaan, että Latvia ansaitsee pudotuspelit kotonaan.

Jääkiekon MM-kisat 2023 ovat siis tapahtuma, jota et halua missata! 🏒🥅🏆 Oletko jo varannut liput tai majoituksen? Jos et, niin tee se pian, sillä kysyntä on kova. Voit myös katsoa kisoja televisiosta tai netistä, mutta mikään ei voita sitä tunnelmaa, kun olet paikan päällä kannustamassa Suomea kohti kultaa! 💙🤍❤️ Mitä odotat eniten MM-kisoista? Kerro meille kommenttikentässä! 😍


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *