Harry Meghan asumusero – totuus paljastui! Näin he elävät eri mantereilla


Prinssi Harry ja herttuatar Meghan asumuserossa? Tämä on totuus huhujen takana

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin avioliitto on ollut otsikoissa viime aikoina monista syistä: he ovat jättäneet brittihovin taakseen ja muuttaneet Yhdysvaltoihin; he ovat aloittaneet uuden uran tuottajina ja hyväntekijöinä; he ovat saaneet toisen lapsensa Lilibetin; ja he ovat antaneet paljastavia haastatteluja Oprah Winfreylle ja muille medioille.

Mutta onko kaikki hyvin pariskunnan välillä? Jotkut lehdet ovat väittäneet, että Harry ja Meghan olisivat eri mieltä monista asioista ja että he eläisivät jopa asumuserossa. Onko tässä mitään perää vai onko kyseessä vain juoruilu?

Tässä artikkelissa kerromme sinulle totuuden prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin suhteen tilasta ja siitä, mitä heidän lähipiirinsä sanoo huhuista.

Mistä huhut alkoivat?

Huhut Harryn ja Meghanin asumuserosta alkoivat liikkua sen jälkeen, kun Radar Online -sivusto uutisoi, että Harry olisi lähtenyt Afrikkaan kuvaamaan uutta Netflix-dokumenttia ilman Meghanin seuraa. Sivuston mukaan Harry olisi halunnut omaan aikaa, jotta hän voisi ”löytää itsensä” ja että Meghanin ”mauton” elämäntyyli ei sopisi hänelle.

Sivusto väitti myös, että pariskunnalla olisi ollut vaikeaa viime kuukaudet ja että heidän liiketoimintansa olisivat epäonnistuneet. Esimerkiksi Netflix olisi hyllyttänyt yhden heidän tuottamansa animaatiosarjan, joka olisi perustunut Meghanin elämään.

Muita syitä huhuille olisivat olleet Harryn ja Meghanin erilaiset elämäntavat ja arvot, heidän riitansa brittihovin kanssa ja heidän julkisuuskuvaansa kohdistunut kritiikki.

Mitä sisäpiiri sanoo?

Harryn ja Meghanin lähipiiri on kuitenkin kiistänyt kaikki väitteet heidän suhteensa ongelmista. Page Six -lehdelle puhunut lähde sanoi, että huhut asumuserosta ovat ”täysin keksittyjä” ja että pariskunta on onnellinen yhdessä.

Lähde kertoi myös, että Harryn matka Afrikkaan oli vain työmatka ja että Meghan oli jäänyt kotiin hoitamaan heidän kahta lastaan Archiea ja Lilibetiä. Lähde sanoi, että Harry ja Meghan ovat tukevat toisiaan urillaan ja että heillä on monta yhteistä projektia tulossa.

Lähde lisäsi, että Harry ja Meghan ovat rakastuneita toisiinsa ja että he nauttivat elämästään Kaliforniassa. Lähde sanoi, että he ovat löytäneet tasapainon työn ja perheen välillä ja että he ovat ylpeitä siitä, mitä he ovat saavuttaneet.

Mitä sinä ajattelet?

Nyt kun olet lukenut tämän artikkelin, mitä sinä ajattelet Harryn ja Meghanin suhteesta? Uskotko huhuihin vai luotatko sisäpiirin sanaan? Oletko Harryn ja Meghanin fani vai etkö pidä heistä?

Kerro meille mielipiteesi kommenttikentässä! Ja jos pidit tästä artikkelista, jaa se myös ystävillesi! 😊


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *