Amazing Race Suomi alkaa pian – tässä ovat kisaajat, jotka lähtevät elämänsä seikkailuun!


Amazing Race Suomi alkaa syyskuussa – katso, ketkä ovat mukana seikkailussa!

Amazing Race on maailmalla huippusuosittu seikkailuohjelma, jossa kaksitoista kahden hengen tiimiä kilpailee toisiaan vastaan erilaisissa tehtävissä eri maissa. Nyt ohjelma on rantautunut viimein Suomeen, ja sen juontaa Heikki Paasonen. Amazing Race Suomen ensimmäinen kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa 30. syyskuuta.

Mutta ketkä ovat rohkeat kisaajat, jotka lähtevät neljän viikon mittaiselle matkalle, joka vaatii niin fyysisiä kuin psyykkisiäkin voimia? Ohjelman kuvaukset alkoivat tänään Helsingin Töölönlahdelta, jossa tiimit suorittivat ensimmäisen haasteensa. Nyt voimme paljastaa, keitä he ovat!

Kansanedustajat ja europarlamentaarikko

Politiikka ja seikkailu yhdistyvät tässä tiimissä, jossa ovat mukana kansanedustaja Ilmari Nurminen (vas.) ja hänen puolisonsa Aapo Hettula sekä kansanedustaja Aino-Kaisa Pekonen (vas.) ja europarlamentaarikko Silvia Modig (vas.). He ovat kaikki vasemmistoliiton edustajia, jotka haluavat näyttää, että heillä on myös huumorintajua ja seikkailumieltä. He ovat valmiita kohtaamaan uusia kulttuureja ja haasteita yhdessä.

Radiojuontaja ja isä

Tämä tiimi on isä-poika-duo, jossa ovat mukana radiojuontaja Tuukka Ritokoski ja hänen isänsä Sami Ritokoski. He ovat molemmat innokkaita matkailijoita ja hauskanpitäjiä, jotka eivät pelkää hullutella tai heittäytyä tilanteisiin. Heidän vahvuutensa ovat hyvä yhteishenki ja positiivinen asenne.

Vuorikiipeilijät ja siskokset

Tämän tiimin muodostavat vuorikiipeilijät Lotta Hintsa ja hänen siskonsa Eleonoora ”Noora” Hintsa. He ovat tottuneet haastaviin olosuhteisiin ja korkeisiin paikkoihin, mutta miten he pärjäävät muissa tehtävissä? He ovat ystäviä keskenään ja tukevat toisiaan vaikeina hetkinä.

Rallin maailmanmestarit

Tämän tiimin nimi kertoo kaiken: he ovat rallin maailmanmestarit Markus Grönholm ja hänen kartanlukijansa Timo Rautiainen. He ovat voittaneet yhdessä kaksi MM-titteliä vuosina 2000 ja 2002, mutta miten he selviytyvät ilman ralliautoa? He ovat kilpailuhenkisiä ja kokeneita, mutta myös rentoja ja hauskoja.

Toimittaja ja poika

Tämän tiimin jäsenet ovat toimittaja Anna Perho ja hänen poikansa Atte Lehtiniittu. He ovat äiti-poika-pari, joka haluaa viettää laatuaikaa yhdessä ja kokea elämänsä seikkailun. He ovat uteliaita ja rohkeita, mutta myös herkkiä ja empaattisia. He ovat valmiita oppimaan uutta ja haastamaan itsensä.

Muusikot ja somevaikuttajat

Tämän tiimin jäsenet ovat Vitunleija-bändin muusikko Bakari Diarra ja somevaikuttaja Samuel Chime. He ovat ystävykset, jotka ovat molemmat kotoisin Afrikasta, mutta asuvat nyt Suomessa. He ovat luovia ja energisiä, mutta myös kilpailuhenkisiä ja itsevarmoja. He haluavat näyttää, että heillä on kykyjä ja karismaa.

Näyttelijät

Tämän tiimin jäsenet ovat näyttelijät Jukka Rasila ja hänen avopuolisonsa Mirva Nieminen sekä näyttelijä Katariina Kaitue ja hänen poikansa Benjamin Harima. He ovat kaikki ammattilaisia, jotka osaavat eläytyä erilaisiin rooleihin ja tilanteisiin. He ovat hauskoja ja nokkelia, mutta myös taitavia ja tarkkoja. He haluavat pitää hauskaa ja nauttia matkasta.

Ampumahiihtäjät

Tämän tiimin jäsenet ovat ampumahiihtäjät Kaisa Mäkäräinen ja Mari Eder. He ovat molemmat lopettaneet kansainvälisen uransa, mutta haluavat vielä kokeilla jotain uutta ja jännittävää. He ovat huippu-urheilijoita, jotka ovat tottuneet kovaan treeniin ja paineisiin. He ovat vahvoja ja nopeita, mutta myös ystävällisiä ja sympaattisia.

Yrittäjät

Tämän tiimin jäsenet ovat yrittäjät Peter Vesterbacka ja hänen mentoroitavansa Thy ”Anna” Ngyen. He ovat molemmat innovatiivisia ja visionäärisiä, jotka haluavat luoda parempaa maailmaa. He ovat älykkäitä ja kunnianhimoisia, mutta myös nöyriä ja kiitollisia. He haluavat oppia uutta ja jakaa tietoa.

Erikoisjoukkojen kouluttajat

Tämän tiimin jäsenet ovat Erikoisjoukot-ohjelman kouluttajat Janne Lehtonen ja Robin Hendry. He ovat molemmat entisiä sotilaita, jotka ovat kouluttaneet muita selviytymään äärirajoilla. He ovat kovia ja kurinalaisia, mutta myös reiluja ja rehellisiä. He haluavat testata omia rajojaan ja osoittaa osaamisensa.

Nyt kun tiedät, ketkä ovat mukana Amazing Race Suomessa, et varmasti malta odottaa ohjelman alkamista! Kuka on sinun suosikkisi? Kenellä on parhaat mahdollisuudet voittaa? Seuraa heidän matkaansa Nelosella ja Ruudussa syyskuun lopusta alkaen! 🙌🏻🏁🌎


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *