Aktia verkkopankki – näin hoidat raha-asiasi verkossa helposti ja edullisesti


Aktia verkkopankki – helppo ja turvallinen tapa hoitaa raha-asioita

Aktia verkkopankki on suomalaisen Aktia-pankin tarjoama digitaalinen palvelu, joka mahdollistaa monipuolisen ja joustavan pankkiasioiden hoidon silloin, kun se sinulle sopii. Aktia verkkopankissa voit tarkistaa tiliesi saldot, maksaa laskuja ja ulkomaanmaksuja, nähdä kortti-, laina- ja vakuutustietosi ja tehdä niihin muutoksia, käyttää säästö- ja eläkevakuutusten itsepalveluja ja hakea korvausta sairaanhoitokuluista. Lisäksi voit seurata sijoituksiesi kehitystä ja tehdä kauppoja helposti ja nopeasti.

Aktia verkkopankki on myös turvallinen tapa asioida pankin kanssa. Verkkopankkiin kirjaudutaan henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla sekä avaintunnuskortilla tai mobiilivarmenteella. Verkkopankissa voit myös lähettää suojattuja viestejä Aktian asiakaspalveluun ja saada neuvoja ja apua tarvittaessa.

Miten kirjaudun Aktia verkkopankkiin?

Kun kirjaudut Aktia verkkopankkiin ensimmäistä kertaa, käytä salasanana avaintunnuskortin numeroa 01 vastaavaa turvalukua. Kirjautumisen jälkeen verkkopankki pyytää sinua muodostamaan henkilökohtaisen salasanan, jota sen jälkeen käytetään sisäänkirjautumisessa. Ohjeet salasanan muodostamiseksi ensimmäisellä sisäänkirjautumiskerralla löytyvät avaintunnuskortin saatteesta. Turvallinen salasana sisältää isoja ja pieniä kirjaimia sekä numeroita.

Voit kirjautua Aktia verkkopankkiin myös toisen pankin tunnuksilla. Tällöin voit tarkistaa palveluitasi tai hakea asuntolainaa tai korttia Aktialta.

Miksi valita Aktia verkkopankki?

Aktia verkkopankki on loistava valinta sinulle, jos haluat hoitaa raha-asioitasi helposti ja vaivattomasti missä ja milloin vain. Aktia verkkopankki tarjoaa sinulle monipuoliset palvelut yhdessä paikassa, joten sinun ei tarvitse vaihtaa eri sovellusten välillä tai käydä konttorissa. Aktia verkkopankki on myös luotettava kumppani, joka pitää huolen tietoturvastasi ja antaa sinulle tukea tarpeesi mukaan.

Aktia verkkopankki on myös edullinen vaihtoehto, sillä se ei veloita sinulta erillisiä palvelumaksuja tai kuukausimaksuja. Voit siis säästää rahaa ja aikaa valitsemalla Aktia verkkopankin.

Mitä odotat? Liity Aktia verkkopankin käyttäjäksi jo tänään!

Jos olet kiinnostunut Aktia verkkopankista, voit liittyä sen käyttäjäksi helposti ja nopeasti. Sinun tarvitsee vain olla Aktian asiakas ja hakea verkkopankkitunnuksia Aktian verkkosivuilta tai konttorista. Kun olet saanut tunnukset, voit kirjautua verkkopankkiin ja aloittaa pankkiasioiden hoitamisen.

Aktia verkkopankki on helppo, turvallinen ja edullinen tapa hoitaa raha-asioita. Älä siis enää epäröi, vaan liity Aktia verkkopankin käyttäjäksi jo tänään ja nauti sen eduista. Aktia verkkopankki on sinun pankkisi verkossa. 💯

Lähde: Verkkopankki – Aktia.fi