Vesala tauko: Näin hän jätti yleisön kyyneleihin ja hurmioon viimeisellä keikallaan


Vesalan viimeinen keikka ennen taukoa sai yleisön itkemään ja nauramaan

Vesala on yksi Suomen suosituimmista ja menestyneimmistä artisteista, joka tunnetaan omaleimaisesta tyylistään ja koskettavista kappaleistaan. Hän on julkaissut kaksi sooloalbumia, Vesala (2016) ja Etsimässä rauhaa (2020), jotka ovat molemmat saaneet platinaa ja useita Emma-palkintoja. Hän on myös näytellyt elokuvissa ja teatterissa, sekä kirjoittanut musiikkia muille artisteille.

Vesala ilmoitti helmikuussa 2020, että hän aikoo pitää pitkän tauon musiikista ja keskittyä muihin projekteihin. Hän kertoi Instagramissa, että hän haluaa antaa tilaa uusille äänille ja ideoille, sekä nauttia elämästä ilman jatkuvaa kiirettä ja paineita. Hän kiitti fanejaan tuesta ja rakkaudesta, ja lupasi palata takaisin, kun on valmis.

Vesalan viimeinen keikka ennen taukoa oli sunnuntaina 17.7.2023 Ilosaarirockissa Joensuussa. Keikka oli yksi festivaalin odotetuimmista esiintymisistä, ja päälavan edustalle kerääntyi tuhansia ihmisiä kuulemaan hänen hittibiisejään, kuten Tequila, Nyt on lähtö, Mitä sä et ole ja Ei pystyny hengittää. Vesala oli pukeutunut näyttävään esiintymisasuun, joka koostui valkoisesta haalarista, punaisesta takista ja korkeista saappaista.

Keikan aikana Vesala tarjosi yleisölle tunnelmia laidasta laitaan. Hän sai ihmiset itkemään liikutuksesta, kun hän lauloi sydäntäsärkeviä balladeja, kuten Monta nimee ja Sinuun minä jään. Hän sai ihmiset nauramaan huumorillaan, kun hän kertoi tarinoita elämästään ja musiikistaan. Hän sai ihmiset tanssimaan ja hyppimään ilosta, kun hän esitti energisiä pop-kappaleita, kuten Mul ei oo lapsuudensankarii ja Tuho mun maailman.

Keikan lopussa Vesala kiitti yleisöä lämpimästi ja sanoi, että hän rakastaa heitä kaikkia. Hän sanoi myös, että hän ei tiedä, milloin hän näkee heidät seuraavan kerran, mutta että hän toivoo heille kaikkea hyvää. Hän päätti keikkansa laulamalla Etsimässä rauhaa, joka on hänen toisen albuminsa nimikkokappale ja hänen oma henkilökohtainen tunnuslauseensa. Laulun sanat kaikuivat yleisön sydämissä: ”Mä oon etsimässä rauhaa / Miten sen löytää vois / Miten sen löytää vois / Miten sen löytää vois”.

Vesalan viimeinen keikka ennen taukoa oli unohtumaton elämys, joka sai yleisön tuntemaan kaikki mahdolliset tunteet. Hän osoitti, että hän on todellinen tähti, joka osaa luoda yhteyden ihmisiin musiikillaan ja persoonallaan. Hän jätti jälkeensä valtavan tyhjiön, mutta myös toivon, että hän palaa vielä joskus lavalle. Vesala on artisti, jota kannattaa odottaa. 💖💖💖


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *