Rita Behm murtui kyyneliin ex-rakkaansa hautajaisissa – katso kuvat, jotka saavat sydämesi särkymään


Rita Behmin suuri suru – hellät jäähyväiset Miki Liukkoselle: Katso koskettavat kuvat

Laulaja Rita Behm jätti viimeisen hyvästinsä ex-kihlatulleen, kirjailija Miki Liukkoselle, joka kuoli vain 33-vuotiaana. Rita saapui Oulun tuomiokirkkoon mustassa mekossa ja tummissa aurinkolaseissa. Hän laski kukkia arkulle, suuteli kättään ja painoi sen arkun päälle. Hän julkaisi myös Instagramissa koskettavan videon ja kuvia Mikistä, johon hän oli rakastunut keväällä 2022.

Rita kertoi Aki Linnanahde Talk Show -podcastissa, että hän ja Miki olivat eronneet toukokuussa 2023, mutta heidän välinsä olivat kauniit loppuun asti. Hän ylisti Mikin lahjakkuutta, kiltteyttä ja omalaatuisuutta. Hän sanoi, että ihmiset eivät ymmärrä, miten fantastinen kirjailija Miki oli, ja että hän katsoi häntä hirveästi ylöspäin.

Rita ja Miki olivat molemmat taiteilijoita, jotka elivät musiikille ja kirjoittamiselle. He asuivat erillään, mutta viettivät paljon aikaa yhdessä katsellen taidetta, elokuvia ja urheillen. Heidän rakkautensa oli ainutlaatuinen ja syvä, mutta myös haastava ja ristiriitainen. He eivät koskaan menneet naimisiin, mutta he olivat toistensa sielunkumppaneita.

Ritan suru on valtava ja hän on perunut kaikki heinäkuun keikkansa. Hän kiitti kaikkia tuesta ja toivoi rauhaa medialta. Hän muisteli Mikin runoa, joka kuvaa heidän suhdettaan: ”Niin kyyhky unikkoa rakastaa, kuin häitä odottava viulu ja musta hautuumaa. Ja toinen heistä lähtee, ja katoaa.” 😢💔🕊️

Rita Behmin suuri suru – hellät jäähyväiset Miki Liukkoselle: Katso koskettavat kuvat | Seiska


0 Kommentteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *