Provinssi festivaali 2023: kaikki mitä sinun pitää tietää Suomen rock-juhlasta


Provinssi-festivaali 2023: mitä odottaa Suomen suurimmalta rock-tapahtumalta?

Provinssi-festivaali on yksi Suomen vanhimmista ja suosituimmista rock-festivaaleista, joka järjestetään joka vuosi Seinäjoen Törnävänsaaressa. Festivaali on tunnettu monipuolisesta ja laadukkaasta artistikattauksestaan, joka kattaa niin kotimaisia kuin ulkomaisia nimiä eri musiikkigenreistä. Provinssi on myös sitoutunut edistämään tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä tarjoamaan unohtumattoman elämyksen kaikille kävijöille.

Provinssi 2023 järjestetään 29.6.-1.7.2023, ja sen pääesiintyjiin kuuluvat muun muassa Ghost, The Chemical Brothers, Gojira, Antti Tuisku, Alma, JVG ja Anna Puu. Festivaalin ohjelmisto on täynnä huippuartisteja, jotka saavat yleisön tanssimaan, laulamaan ja nauttimaan musiikista. Festivaalilla on myös paljon muuta tekemistä ja näkemistä, kuten ruokaa, juomaa, taidetta, aktiviteetteja ja yllätyksiä.

Provinssi-festivaali on saanut paljon positiivista huomiota mediassa, sillä se on yksi harvoista tapahtumista, jotka ovat pystyneet järjestämään turvallisen ja onnistuneen festivaalin koronapandemian aikana. Provinssi on noudattanut tiukkoja terveys- ja turvallisuusohjeita sekä hyödyntänyt digitaalisia ratkaisuja, kuten Kivra Pass -sovellusta, joka mahdollistaa helpon ja nopean sisäänpääsyn festivaalialueelle. Provinssi on myös osoittanut rohkeutta ja vastuullisuutta poistamalla festivaalilta perussuomalaisten kansanedustajan Juha Mäenpään, jonka kirjoitus oli ristiriidassa festivaalin arvojen kanssa.

Provinssi-festivaali on siis ehdottomasti kokemisen arvoinen tapahtuma kaikille musiikin ystäville ja elämysten etsijöille. Jos et ole vielä hankkinut lippua Provinssiin 2023, nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä liput ovat menneet kuin kuumille kiville. Voit ostaa lippuja Provinssin verkkosivuilta tai Tiketistä. Jos olet Visan asiakas, saat 10 % alennusta lipuista. Älä siis missaa tilaisuuttasi olla mukana Suomen suurimmalla rock-juhlalla!

Kiitos lukemisesta! Toivottavasti pidit artikkelistani ja innostuit Provinssi-festivaalista. Jos haluat lukea lisää uutisia Provinssista tai muista festivaaleista, voit seurata minua Facebookissa, Instagramissa tai YouTubessa. Jos haluat antaa palautetta tai kysyä jotain, voit jättää kommentin alle tai lähettää minulle viestin. Olen aina iloinen kuullessani sinulta! 😊